2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
ترو خدا دیگه استرس بزار کنار ،تا حالا نگران تعداد بودی ،دیدی که خدا کمک کرد و تعداد بیشتر شد ،از الا ...

باشه چشم حتما همسرمم ازدست استرسام عاصی شده. 😁😁😁

دیگه میزارم کنار هر چی خدابخواد دعاکنیدهمشون جنین شن. 😘😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر چقدر تخمدانات خوب جواب دادن به داروها ، چند تا فولی داشتی که ۹ تا تخمک کشیدن ؟ انشالله همشو ...

6تافولی توسونوبهم گفت. ممنون عزیزم خیلی دعاکن. توکل بخدا. ازاسترس میمردم من

آره اولین برفمونه😍😍  عزیزم ناراحت شدم چرا با خودت اینکارو میکنی؟ فشار خون خطرناکه مگه چند سا ...

نمیدونم دست خودم نیست. حالاهم همش ترس گرفته منو دعاکن دیگه اینجوری نشم. 😥😥ببخشیدتوروهم ناراحت کردم عزیزم. 

انشالله بحق همین بارش رحمت الهی هممون حاجتمون روبگیریم ودست پرباشیم

کی باید بری سونو قلب؟

دوشنبه فعلا میرم واسه سونو ساک بارداری ، قلب و نمیدونمم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسی عزیزم 😘😘 اره انگار هنوز قسمت نیست من مادر بشم😭😭 آزمایش ژنتیک قبلش داده بودیم جفتمون سالم بو ...

عزیزم این یه اتفاق طبیعی هست که همیشه و برای همه اتفاق میفته 

چون تمام اسپرم ها و تخمک ها کاملا سالم نیستن، علیرغم اینکه ظاهرشون کاملا عالی هست 

اغلب هم مقصر اسپرم هست که باید تا میشه آنتی اکسیدان مصرف کرد، تا تعداد اونهایی که سالم هستن ومحتوای ژنتیکی سالم دارن زیاد بشن

ببین عزیزم تو حاملگی طبیعی هم این اتفاق زیاد میفته، اصلا در طبیعت 50 درصد تخمک های لقاح پیدا کرده رشدشون متوقف میشه یا سقط میشن

من فکر میکردم بخاطر اینکه پنج روزه ش خاستن بکنن اینطوری شده 😔😔 یعنی جنین سه روزه اگه نتونه پنج رو ...

نمیدونم دقیق عزیزم ولی کلا بعداز اینکه از فریز درمیارن جنین شناس بررسی میکنه ببینه اینا زنده هستن یا نه، اگر زنده باشن انتقال میده 

گاهی هم تصمیم میگیرن 5 روزه انتقال بدن و بیشتر اونا رو چک میکنن

نه هنوز پریود نشدم  فقط لک می بینم من دو هفته قرطنیه بودم ولی میخوام ۳ هفته بشه خیالم راحت بشه

آهان به سلامتی عزیزم، بعد از دو هفته اوکی هست دیگه، و میشه به قرنطینه پایان داد 

پریود رو برای این گفتم که با بوسرلین حتی ممکنه فقط در حد لکه بینی باشه و یه وقت تایم از دست نداده باشی

زنگ زدم مرکز بهشون اطلاع دادم من دو روز پیش دو هفته قرطنیه ام تموم شد. ولی گفتن ممکنه تا ۱ ماه تست م ...

بله گلم ممکنه تست حالا حالا ها مثبت باشه ولی بعد از دو هفته بیماری سبک و علائم رو به بهبود دیگه ناقل نبستی، علت مثبت شدن هم بقایای لاشه غیر بیماری زای ویروس هست

اینو جدید فهمیدن