2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستانی که ماه پنجم هستن چقد وزنتون اضاف شده شکمتون بزرگ شده تکونای نی نی رو حس میکنید؟ من فقط ...

منم وزن اضافه نکردم. هربارم میرم دکتر میگه لاغری غذا زیاد بخور! شکمم چون همیشه تخت بوده الان دیگه معلومه قشنگ.‌ تکون هم آره منم یه چیزایی حس میکنم البته یه روزایی واضح تر. یه روزایی هم محو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وایی دوستان تورو خدا کسی زینبی رو برام صدا کنه الان تو یه تاپک گفتن سینال فکت برایه جلوگیری از ازاد ...

@زینبی_بابا    

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی دوستان تورو خدا کسی زینبی رو برام صدا کنه الان تو یه تاپک گفتن سینال فکت برایه جلوگیری از ازاد ...

روز چند سیکل هستی ؟ستروتاید یا اولگالترون نداری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
روز چند سیکل هستی ؟ستروتاید یا اولگالترون نداری ؟

من شنبه عملمه نه هیچ کدومو نداد بهشم گفتم سینال فکت داد با سینال اف امشب زدم حالا میگن سینال فکت جلوگیری نمیکنه از ازاد شدن شما اطلاعداری

من شنبه عملمه نه هیچ کدومو نداد بهشم گفتم سینال فکت داد با سینال اف امشب زدم حالا میگن سینال فکت جلو ...

نه والله من اطلاعی ندارم گلم ،بزار زینبی که آنلاین شد راهنماییت میکنه

گرید ۴ عمل کردم چسبندگی شدید داشتم روده آپانتیس رحم لگن لوله ها و تخمدانم درگیر بود

بعد عمل میگن طبیعی اقدام کنی باردار میشی که

ذخیره ات چنده؟بعد عمل دخیره ات کم نشد؟

من چند ساله که اندازه اش ۳سانته و تغییری نکرده

دارو هم اصلا مصرف نکردم 

چسبندگی و اینام ندارم ،لوله هام بازن،

فقط نمیدونم چرا نشد

البته زیاد اقدام نداشتم کلا باivf بشه ۶ماه اقدام 

به احتمال زیاد به شوهرم شک دارم

وگرنه من باید طبیعی میشدم