عزیزم من که شیرم هیچ وقت به انجماد نمیرسید🤣🤣🤣🤣 وقتی روزی حدودا 750 تا شیر میخواد، تازه از شیر خشک هم استفاده میکردم
اما اگر قصد داری فریز کنی پاکت های مخصوص هست، که فکر کنم گرونه، به نظرم زیپ کیپ کوچیک (خیلی کوچیک) بخر و تو اون فریز کن
حالا چه جوری؟
شیر رو تو ظرف تمیز و استریل بدوش و اگر قصد نداری استفاده کنی سریع بریز تو زیپ کیپ و به صورت فلت بذار فریز بشه تا جا زیاد نگیره، ضمنا روش تاریخ هم بزن که بعدا از قدیمی ترین شروع به مصرف کنی
برای آب کردنش هم بهترین حالت اینه از فریز بذاری تو یخچال تا آب بشه، وقتی تمام کریستال های یخ ذوب شد، از اون موقع 24 ساعت فرصت مصرف هست، و بعدش دیگه باید ریخت دور
از یخچال که در میاری تو آب داغ بذار تا به دمای مورد نظر برسه و چربی شیر دوباره حل بشه
بعدش بریز تو غذای بچه، یا تو شیشه
البته سنین بالا بعد از دوماه اگر شیشه بدی احتمالش کمه سینه رو پس بزنه چون یاد گرفته ولی هر چی سن کمتر باشه احتمال خراب شدن الگوی مک زدن یا نگرفتن سینه بالا تر میره
هیچ وقت شیر تازه رو روی فریز شده نریز
بسته ها رو 60 تا 120 سی سی پر کن هر وقت شیرت زیاد شد،
میتونی یه ظرف بذاری تو یخچال و هر بار شیر دوشیدی و خنک شد بریزی توی اون(شیر تازه و گرم رو هم باهم قاطی مکن اول بذار شیر تازه هم سرد بشه تو یخچال بعد قاطی من با هم) وقتی 60cc شد اون موقع فریز کن
همیشه هم بدون شیر ما دو فاز میشه سریع
چربی جدا میشه و بالا میاد، هر وقت این جور شد و قرار بود ظرف جابجا بشه، اول ظرف رو خوب تکون بده تا چربی ها هموژن بشه و به ظرف چسبیده نمونه
اون چربی ها عامل وزن گیری بچه هست