2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
لیانا جونم با کلی حال خوب برو.چون برای این لحظه مدت ها انتظار کشیدی و خدا در بهشتش رو برات باز کرده ...

قربونت بشم ممنووون انشاالله قسمت خودت و همه منتظرا همیشه به یاد تک تکتون هستم عزیزم انشاالله شما هم منو با خبرای خوب خوشحال کنید 💗

بیمارستان کسری  تهران زایمان میکنم گلم  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانم دکتر هست قم هستن براتون پست میکنن.ایت شماره شه باهاش تماس بگیرین دکتر قربانپور توی واتس اپ پ ...

خوب اگه شوهرت میتونه اسپرم بده آی یو آی کنید راحت تره هزینه ش هم کمتره . منکه بخاطر آزواسپرمی مجبوربودم اگرنه منم آی یو آی میکردم.

یا رب العالمین
لیاناجون انشاالله زایمان خوبی داشته باشی فقط به امید خدا گل دخترت رو بغل گرفتی منو فراموش نکنیا عزیز ...

فدات شادن جون انشاالله که پسر قشنگت رو سالم و به موقع بغل کنی 👩‍❤️‍💋‍👩💜❤️💗

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@زینبی_بابا     @مامان_ماهک10     @bopo     ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسری خوبه ؟ مقدار مایع اوکی شد ؟ مایعات زیاد بخور همیشه بشمار حتما روزی حداقل ۸تا لیوان بشه حالا یا آب یا آب میوه یا شیر یا چای خیلی کمرنگ . برای من از اولش هم با تاریخ پریودیم یکی نبود نگران نباش تو سونوهام مدتیه زده مثبت منفی یک هفته پس حتما مشکلی نداره دیگه . برای رشد جنین هم تا میتونی پروتئین بخور . گوشت مرغ ماهی قارچ تخم مرغ و سعی کن حبوبات رو هم کنارش بخوری . هفته ای یک بار حتما آبگوشت بخور خیلی خوبه یا عدسی و ... دکترم گفت حبوبات آجیل و مرغ و ماهی و گوشت و تخم مرغ اینا خیلی مهم هستن برای رشد بچه . ممکنه بعضی وقتها رشدشون کمتر شه و دوباره با تغذیه اوکی میشه . تا میتونی پروتئین بخور اصلا هم نگران نباش این سونوها کلا به آدم استرس میده . راستی طول سرویکس و گرفت بالاخره ؟

دیگه بازداریه دیگه هر روز یه شکله به خاطر فندوق تحمل کن عزیزم

نوا جون چاره ای هم جز تحمل ندارم عزیزم. سیزده سال چشم انتظار بودم، حالا که لطف خدا شامل حالم شده، در هر حالی شاکرم. فقط کاش این خارش ها اواخر بارداری میومد سراغم. انصافا بیست هفته خیلیه. اما بازم شکر خدا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نصف راه رو رفتی لی لا جون نگران نباش😍😘😘

وای بوپو جون اگه بدونی چی میکشم؟ فکر کن من سرمایی، یکسره زیر دوش آب خنک بعدم میام بیرون در حال لرزیدن، کیسه یخ دستمه یکسره میذارم رو کهیرام. دیشب 3 صبح دوباره رفتم زیر دوش آب ولرم رو به سرد!! کار هم میکنم، البته کلا دورکارم، تمام تمرکزم از دست رفته. همه چی قاطی پاطی    

جای کهیرام درد میکنه ها!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم ترس از این دارم که این خراش رو بدم و بعد دوباره انتقالم کنسل بشه

منم سری دومم ک خراش دادم هنوز انتقال ندادم همش میترسم کنسل بشه دوباره

اماچاره چیه خواهر مجبوریم

راستی موقع خراش خودتو شل بگیر و رو تنفست تمرکز کن ذهنت گول میخوره دردو زیاد متوجه نمیشی

۲تاشیاف استفاده کن یکی تو خونه یکیم نیم ساعت قبل از خراش 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه گلم به هیچ وجه به هیچ وجه سرخود نخور و از خودت تشخیص عیب و ایراد نذار نهایت از دکترت بپرس گلی، ا ...

خخخ چشم عزیزم 

ممنون ک اینقددلسوزانه جواب میدی😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
تو دفترچه برام نوشته بود ولی برگه اش رو نکند فکر کنم آزاد حساب کرد کلا تو مرکز مشتاق بیشتر هزینه ه ...

کاش دکترم برامنم بنویسه

چون من آخرین شانسمه همین دوتاجنین و دارم

قربونت بشم ممنووون انشاالله قسمت خودت و همه منتظرا همیشه به یاد تک تکتون هستم عزیزم انشاالله شم ...

ممنونم از محبتت عزیزم.ایشالله زایمان خوبی داشته باشی  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
برام دعاکن خدامیدونه ک من مقصرنبودم نمیدونم چرااینجوری شد،من کلی برنامه برای این۲هفته برنامه ریزی ...

حتما‌عزیزم

انشالله‌که‌مشکلی‌پیش‌نمیاد

بسپاربه‌خدا‌که‌همه‌چیزدست‌اوست

انشالله‌مثبت‌میشی‌همه‌ایناازیادت‌میره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻