2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه گلم هیچ اطلاعی ندارم ولی یادمه روتین رویان این بود که بوسرلین رو همون مدلی که به شما گفتن میدن ...

یعنی باید قطع بشه گلم ؟آخه دکتر خیلی تعجب کرد ،زینب جون اگر فردا قرار باشه شروع کنم ،دیگه صبح سینافکت نزنم یا از پس فردا قطع کنم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای‌زینبی‌جون‌مطمعنی‌مشکل‌ایمنی‌پیدانکردم دکترجواب‌درست‌درمون‌نمیده یه‌بارمیگه‌امکان‌همچی‌هس‌ یبا ...

نه گلم اگر بارداری موفق داشتی اصلا نیازی نیست دوباره آزمایش بدی، مطمئن باش، نهایت به دلایل دیگه ممکنه بهت پرد بده با دوز کم

ان شاالله که دوباره مامان بشی عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیکلتون بلند بود ؟فکر کنم اووابوست و اینوفولیک بیشتر برای تخمدان پلیکیستیک مناسب باشه ،اینبار ...

نه سیکلم کوتاه بود،برا افزایش کیفیت من خوردم اینارو.منم بار اول اصلا به تشکیل جنین نرسید،اکثرا پوچ و سه تا پر هم بود  ولی بی کیفیت!

اینبارهم ۲تا جنین فقط،هایپر شدم قراره این ماه انتقال بدم ،تا خدا چی بخواد

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
یعنی باید قطع بشه گلم ؟آخه دکتر خیلی تعجب کرد ،زینب جون اگر فردا قرار باشه شروع کنم ،دیگه صبح سینافک ...

من برای سیکل انتقال برام یادمه کردن از 0.5 سی سی به و 0.2 سی سی و بعد قطع کردن، اما یادم نیست چه مدت بعد 

و اینکه برای پانکچر دیگه اطلاع ندارم چه جوریه 

فقط میدونم شما همچنان تا دستور بعدی باید بزنی 

والا یادمه منم داشتم هم برای سیکل انتقال، هم برای پانکچر  و نوشته بودن اورژانسی، یادمه 3 ساعت ...

برای منم نوشته با شروع سیکل چک شود ،خدا کنه زود جوابش رو بدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه سیکلم کوتاه بود،برا افزایش کیفیت من خوردم اینارو.منم بار اول اصلا به تشکیل جنین نرسید،اکثرا پوچ و ...

انشالله که با همین دوتا مامان دوقلوها میشی عزیزم

من برای سیکل انتقال برام یادمه کردن از 0.5 سی سی به و 0.2 سی سی و بعد قطع کردن، اما یادم نیست چه مدت ...

اصلا نمیدونم چرا گفتن قطع کنم ؟فقط خدا کنه اشتباهی پیش نیاد

انشالله که با همین دوتا مامان دوقلوها میشی عزیزم

ممنون عزیزم.انشاله با دعای خیر شما..

من که دکتر اولم فورا گفت اهدایی،همین دوتا هم که تشکیل شد،کلی ممنون خدا شدم😉

شما هم محکم وبا امید ادامه بده،مطمئنم بهترین نتیجه رو میگیری با کلی جنین ناز💝

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
نه گلم اگر بارداری موفق داشتی اصلا نیازی نیست دوباره آزمایش بدی، مطمئن باش، نهایت به دلایل دیگه ممکن ...

وای‌ممنونم

خوشحالم‌کردی

همین‌‌گفتم‌پرد‌بده‌

اونم‌نداد‌گفت‌بیاجاهامونو‌عوض‌کنیم😂

سیکل‌لانگ‌گذاشته‌برام

ازامروزال‌دی‌میخورم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻