2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خوب منم ایمنی مشکل داشتم دیگه میخوام بدونم شما خودت اینو بهش یادآوری کردی یا نه خودش حواسش بود اینو ...

خودش بهم داد عزیزم حواسش بود فقط یه بار گفت یک چهارم بخور یه بار گفت نصف قرص بخور حالا نمیدونم کدومش درسته؟

البته دکتر چون سرش شلوغ حواس پرته 

مثلا همین آنوکساپارین یه بار گفت ۴۰۰۰ یه بار گفت ۶۰۰۰ بزن

هربار یه چیزی میگه  والا نمیدونم دیگه کدومش درسته  

عزیزم به این چیزا نیس اصلا بهش فکر نکن فقط باید خود خدا بخاد توکل کن به خدا

شما کدوم شهری؟دکترتون‌کیه؟ من نمیدونم چرا دکترم ازمایشات کامل ننوشت برام 

من رویان میرم عزیزم،خودت باید درخواست بدی وگرنه خیلی از دکترها اصلا حواسشون نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش بهم داد عزیزم حواسش بود فقط یه بار گفت یک چهارم بخور یه بار گفت نصف قرص بخور حالا نمیدونم کدومش ...

درسته حواس پرته بله خدا باید بخواد ولی سر همین حواس پرتی میترسم نکنه منم لازم داشتمو حواسش نبوده بهم بده بخاطر همین میخوام بدونم به چه کسایی میدن منم اخه یکی از فاکتورهای ایمنیم بالا بود که بخاطرش بهم سرم آنتی لیپید و قرص پردیندازول داد حالا میگم این قرصو نداد بمن چرا

در اندک من تویی فراوان یارب..
من رویان میرم عزیزم،خودت باید درخواست بدی وگرنه خیلی از دکترها اصلا حواسشون نیست

خوب من اومدم اینجا خیلی چیزهارایادگرفتم اگرنه من چنیدونستم دکتر باید کارشو دقیق انجام بده.شایدهم چون دکتر اورولوژ برامیکرو ارجاع داد لازم ندونسته.دکتر  براشوهرم که اصلا هیچی ننوشت

یا رب العالمین
استرس نداشته باش ،ذخیره ام حدودا ۲ هست،آره رویان بودم،دوز داروهام مثل شما بود،روتین همینه انگار،البت ...

سیکلتون بلند بود ؟فکر کنم اووابوست و اینوفولیک بیشتر برای تخمدان پلیکیستیک مناسب باشه ،اینبار dhea گرفتم با کیوتن ،انشالله که نتیجه بده ،میگم چند تا جنین تشکیل شد برات ؟من بار دوم جنین نداشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اخه ادم اینهمه دارومصرف کنه کم باشه زورداره من دفعه اول بودمیگم شاید داروهام فرق میکرد بهتر بود

آره خوب ،ولی وقتی دارو خارجی نیست چاره چیه ،باید از همین ها استفاده کنیم

درسته حواس پرته بله خدا باید بخواد ولی سر همین حواس پرتی میترسم نکنه منم لازم داشتمو حواسش نبوده بهم ...

مگه ازش نپرسیدی اون دفعه گفتی بهت گفته نمیخاد

راستش منم از این حواس پرتیش میترسم ک بهم دارو کم نداده باشه

مگه ازش نپرسیدی اون دفعه گفتی بهت گفته نمیخاد راستش منم از این حواس پرتیش میترسم ک بهم دارو کم نداد ...

نه من اینو بلد نبودم اصلا من سرم آی وی آی جی پرسیدم که گفت نمیخواد که بعد اخرش سرم انتی لیپید رو بهم داد

در اندک من تویی فراوان یارب..
خوب من اومدم اینجا خیلی چیزهارایادگرفتم اگرنه من چنیدونستم دکتر باید کارشو دقیق انجام بده.شایدهم چون ...

درسته آدم وقتی اول راهه خیلی بی اطلاعه ولی بعدش یه چیزهایی متوجه میشه ،وگرنه دکتر و کارشناساشون زیاد حواسشون نیست،وقتی ببینن وضعیت تخمدان خیلی بد نیست آز ذخیره نمینویسن

میگم تنبلی تخمدان و پلیکیستی را از ازمایش دکتر میفهمه یا با سونو؟ 

فکر کنم هر دو