2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره اخه خود دکتر کلانتریم نظرش رو یدونس البته اگه جنین ۵ روزه باشه. میگه دو قلو ریسکش بیشتر واقعا را ...

قبل انتقال زیر نظر خودش بودی

منظورم اینکه روزهای پری پیش خودش سونو شدی و دارو داد

من مشکل ایمنی دارم عزیزم بخاطر اون داده نگران نباش اگه لازم بود بهت میداد راستی عزیزم بعد از انتقال ...

خوب منم ایمنی مشکل داشتم دیگه میخوام بدونم شما خودت اینو بهش یادآوری کردی یا نه خودش حواسش بود اینو بهت داد. تمام ویتامینا و قرصای قبلو ادامه میدی گلم بعد انتقال

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آز ذخیره ندادم دکترم‌گفت پرتخمک نیستی.۱۰ تافولی داشتم ۸تاتخمک که ۶تاش سالم بود.نمیشه دارویی بدن ت ...

من خودم هم پر تخمک نیستم ،به نظر من بیشتر به جوابدهی تخمدان ها داره ،من همین جا خیلی ها رو دیدم با ذخیره بالا تر از خودم تخمک هاشون کمتر بود ولی کسانی بودن با ذخیره پایین تر تعداد بیشتری داشتن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم من رویان میرم ولی یه iui و یه میکرو انجام دادم رویان منفی شد کلا یه جنین برام تشکیل شد دیگه ...

ای وای چه بد شد ،انشالله که هر چه زودتر خوب میشه ،میتونم بپرسم مشکلتون چیه ؟منم انگار دارم دلسرد میشم چون خیلی رسیدگی نمیکنن مگر اینکه مرتب خود آدم پیگیر باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیز دلم 😍،زینب جون برام نامه فرستادن که برم دکتر شهر خودمون البته خود رویان قبولش دارن چون قب ...

گلم من پانکچر اولی اونهمه پیورگان داشتم اما وضعم خوب نبود،دوره بعد دارو هام مثل شما بود ۱۱ تخمک بالای ۱۶ داشتم و ۷_۸ تا زیر ۱۲ ،پس نگران داروها نباش،انشاله تخمک های زیاد وباکیفیت وکلی جنین برات تشکیل بشه🌷

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
منم قبلش چیزی نمیدونستم ولی یکی از دلایل مرگ موقع زایمان هست که متاسفانه خیلی از دکتر زنان هم انگار ...

خداروشکر که به خیر گذشت ،مرسی از دعای قشنگت عزیزم 😍

عزیززززدلمممم خداروشکر خیلییی برلت خوشحال شدم این حالتو واسه همه بچه های تاپیک و خودم آرزو میکنم&nb ...

عزیزممممم قربونت برم. منتظر خبر بارداری تک تکتونم به خدا 😍😍

هیچ کار خاصی نکردم عزیزم. فقط داروهامو طبق تجویز پزشک مصرف کردم.  

وااااااای چه قدر خوشحال شدم اینو گفتی😍😍😍😍 تازه فکر کنم بهتر هم شد، اختصاصی با این دکترت صحبت کن ...

مرسی عزیزم 😘😘😘

زینب جون میگم اطلاعی درباره سیکل long stop داری ؟نوشته سیکلم اینه ،بعد اینکه نوشته به محض شروع داروها بوسرلین قطع شود ،دکتر تعجب کرد که چرا اینجور گفتن ،حالا فردا میخوام زنگ بزنم ببینم دلیلش چیه ،دارو هم دوتا سینال با یه هاش ام جی ،گفت همون چیزی که خودشون نوشتن ولی گفت دوزش کم ،حالا فکر کنم سونو بعد بیشترش کنه

گلم من پانکچر اولی اونهمه پیورگان داشتم اما وضعم خوب نبود،دوره بعد دارو هام مثل شما بود ۱۱ تخمک بالا ...

راست میگی عزیزم ؟؟؟آره خیلی نگرانم که تخمک ها کم باشه ،شما ذخیرتون چنده ؟دوز داروها هم همین بود ؟

من خودم هم پر تخمک نیستم ،به نظر من بیشتر به جوابدهی تخمدان ها داره ،من همین جا خیلی ها رو دیدم با ذ ...

شما کدوم شهری؟دکترتون‌کیه؟

من نمیدونم چرا دکترم ازمایشات کامل ننوشت برام 

یا رب العالمین
راست میگی عزیزم ؟؟؟آره خیلی نگرانم که تخمک ها کم باشه ،شما ذخیرتون چنده ؟دوز داروها هم همین بود ؟

استرس نداشته باش ،ذخیره ام حدودا ۲ هست،آره رویان بودم،دوز داروهام مثل شما بود،روتین همینه انگار،البته من کیفیت تخمک هام خوب نیست متاسفانه،شما همراهش اینوفولیک و اووابوست و اینا هم مصرف کن،

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
من خودم هم پر تخمک نیستم ،به نظر من بیشتر به جوابدهی تخمدان ها داره ،من همین جا خیلی ها رو دیدم با ذ ...

اخه ادم اینهمه دارومصرف کنه کم باشه زورداره من دفعه اول بودمیگم شاید داروهام فرق میکرد بهتر بود

یا رب العالمین
من مشکل ایمنی دارم عزیزم بخاطر اون داده نگران نباش اگه لازم بود بهت میداد راستی عزیزم بعد از انتقال ...

گلم اسم کامل اون قرص رو میشه بگید بهم و اینکه کارش چیه خونرسانی به رحم هستش یا نه کارایی دیگه ای داره

در اندک من تویی فراوان یارب..