2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خواهش میکنم عزیزم.لطف کردی.منظور شما اینه که اصلا از شیردوش استفاده نکردن و شیرشون زیاد بود؟

نه استفاده نکردن حتی یه خواهرم شیرش زیاد بود بچه نمی تونست بخوره می دوشید که خالی بشه اخه عفونت کرده بود کلی انتی بیوتیک تزریق کرده بود. ولی اگه کمه دوشیدن کمک می کنه من ۶ تا خواهرزاده دارم 😀

خدایا شکرت
اگه پوزیشن شیر دهی صحیح باشه دیگه بدون استفاده از شیردوش هم شیرم زیاده نه؟ البته من بعد از ۹ ماهگی ...

خواهرم از ۷ ماهگی رفت سر کار شیر دوش خرید می دوشید وقتی نبود از شیر خودش به بچه میداد ۶ ماه تو فریز قابلیت نگه داری داره فقط شیر مادر که یبار گرم شد دیگه قابل مصرف نیست

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم از ۷ ماهگی رفت سر کار شیر دوش خرید می دوشید وقتی نبود از شیر خودش به بچه میداد ۶ ماه تو فریز ...

شیردوش برقی گرفت؟'میتونی بپرسی راضی بوده یا نه؟من فریز کردن و گرم کردنشو البته بلد نیستم.

خدایا شکرت  
تو خوبی عزیز؟امروز رفتی دکتر؟

حالم خیلی خوب نیست جای عملم خیلی درد داره مجبورم شیاف دیکلوفناک استفاده کنم امروز هم بخاطر دردم رفتم دکتر سونو شدم که مشخص شد قلب جنینم تشکیل شده

خدایا خودت مواظبش باش
خوب مشکل چی بود؟؟؟

اصلا مشکلم مشخص نشد فقط این دفعه هپارینو از روز سوم پریودم شروع کردم دفعه های قبلی بعد انتقال شروع میکردم در مجموع خواست خدا بوده وگرنه شرایط رحمم هر ۳ دفعه عالی بود

عه بالاخره دیدم یکی با یه جنین مثبت بشه عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی

اره اخه خود دکتر کلانتریم نظرش رو یدونس البته اگه جنین ۵ روزه باشه. میگه دو قلو ریسکش بیشتر واقعا راستم میگه من رحمم خوب بود ولی الان طول سیروکس کوتاه شده سرکلاژم استراحت کاملا مطلق حالا اگه دوتا بودن که عمرا رحمم نگهشون میداشت

اصلا مشکلم مشخص نشد فقط این دفعه هپارینو از روز سوم پریودم شروع کردم دفعه های قبلی بعد انتقال شروع م ...

عزیز من دستم رفت رو لغو دوستی اشتباهی

شرمنده دوباره قبول کن