2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم من  امروز تماس گرفتم باهاشون گفتم روز ۶ دیر نیست برای شروع سیکل ،گفت نه سیستم بدن هرکس با ...

اصلا یه کاری کن چند روز زودتر نوبت بگیر، هیچ توضیحی هم نده 

یادمه منم که پریودم عقب افتاد، رفتم طبق سونو دکتر گفت سه روز دیگه بیا، گفت بوسرلین هم ادامه بدم، و گفت تا اون موقع پریود میشی 

احتمالا برای شما هم از روی سونو گفته 6 روز دیگه 

حالا برای اینکه خیالت راحت بشه شما وسط این تایم هم نوبت سونو مانیتورینگ بگیر که اگر شروع شد پری چیزی رو از دست نداده باشی، 

من یادمه اگر وسط هفته پریود میشدم برای روز بعد یا دو روز بعدش راحت نوبت میدادن

خیالت جمع عزیزم، الکی هم به خودت استرس نده 

عزیزم شما ivf کردین؟ 

بله عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم😘😘 چیزی خاصی نبودعزیزم قرص رو خوردم اومدم مسواک بزنم حالم بد شدخیلی ببخشید استفراغ کردم م ...

آهان الهی،

ببین با ناخن انگشتت چونه خودت رو 30 ثانیه محکم فشار بده، بعد میبینی اون رفکس گگ از بین رفته یا خیلی کم شده 

امتحان کن حتما این طب فشاری هست و اثبات هم شده 

من یه دختر5ساله دارم میخام تعین جنسیت کنم باivf. یعنی مجبورم. میشه راهنمایی کنید کجا برم؟؟؟ 

من مرکز مام رفتممم ، خیلی عالیه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
فکر کنم ربطی به بتا نداره . برای منم بتام بالا بود و یکی بود

انشالله خیره ، هر چی خدا صلاح بدونه🧡

اصلا یه کاری کن چند روز زودتر نوبت بگیر، هیچ توضیحی هم نده  یادمه منم که پریودم عقب افتاد، رفت ...

پریود شدم زینب جون ،باهاشون تماس گرفتم ببینم قبول میکنن برم پیش یکی از پزشک های شهر خودم ،حالا قراره نتیجه رو بهم اعلام کنن ،دعا کن راضی بشن 🙏نه از جهت نوبت دهی نگران نیستم ،اگر هم شرایط هم جور نشد که برم میزارم ماه آینده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام مامانا، من ۳شنبه هفته پیش۲۷ابان انتقال دادم، امادرگیر یه فشار عصبی خانوادگی شدم ۲روز اصلا حال ...

این چه حرفیه

هنوز که چیزی مشخص نیست

الان استراحت کن و به خودت آرامش بده

نزار احتمالات باقیمانده از بین بره

مبارک باشه ❤👶👶 اومدم پیجت، درمورد اووابوست و دی اف ای نوشته بودی میکروی اولت بود؟ اووابوست مصرف ...

سلام گلم.من امروز زنگ زدم رویان برا مجوز تردد،شماره ام رو ازم گرفتن ک بفرستن برام مجوز رو رو واتساپ.

گفتم به شما هم خبر بدم🌷

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
دوستان میگم اگه جنین داشته باشیم وتوهرنی مثلا پنج جنین قراربدن بعدش موقع انتقال دوتاش روانتقال بدن ب ...

بستگی داره به کیفیت و رشد جنین. مثلا من تو هر تی سه تا داشتم دفعه دوم هر سه تا رو ذوب کردن دوتاشو انتقال دادن بعد گفتن اون یکی دیگه خیلی خوب داره رشد میکنه و تصمیم گرفتن دوباره فریزش کنن برامون

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
تعیین جنسیت میکنن اونجا؟ چقد میگیرن؟ آدرسش کجاس؟ 

من تعیین جنسیت نکردم هزینشو نمیدونم ، زنگ بزن بپرس 02142500 

تهران شیراز جنوبی پایین تر از همت