2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
انشالا هرچی ته دلته همون بشه و با خواسته خدا یکی باشه . 😍🥰 

ممنون عزیزم انشالله🧡🥰🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
قربونت برم.فعلا که موندم.فکر وخیال دست ازسرم برنمیداره.۵روز دیگه انشاله برم غربالگری.بعدش میگه کی ری ...

میخوای ریداکت کنی؟نظر دکترت چیه عزیزم؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم کدوم دکتر؟؟؟ 

من با دکتر لاهوتی بودم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
پریود شدم زینب جون ،باهاشون تماس گرفتم ببینم قبول میکنن برم پیش یکی از پزشک های شهر خودم ،حالا قراره ...

عزیزم ر بتونی برای دو روز آینده نوبت بگیری هم خوبه ها، بهتر هم هست 

کاش این کارو بکنی گلم

نه نذار ماه دیگه این همه آمپول زدی عزیزم، حیفه کلی راه رو جلو افتادی گلم برای شنبه هم نوبت گیرت بیاد خوبه 

حتی برای فردا هم بتونی برسی خوبه

مرسی عزیزم

خواهش مبکنم

عزیزم بی زحمت یه شرح حال کامل و مفصل از مشکلتون  درمان هایی که انجام دادین آزمایش هایی که انج ...

همسرم مورفو ۳ و گاهیم ۵ و تحرک ۳۰ خودمم کمی تنبلی...برا تعیین جنسیت میخام ivf کنم..ی دختر دارم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ممنووون از همه دوستان ❤️❤️❤️ ببخشید تک تک جواب خوبی هاتون رو‌نمیدم چون نمیخوام وقت تایپیک رو بگیرم& ...

لیانا جونم با کلی حال خوب برو.چون برای این لحظه مدت ها انتظار کشیدی و خدا در بهشتش رو برات باز کرده ماها رو هم دعا کن که خدا بهمون نظر کنه و یه دری از بهشتشو برای ماها هم باز کنه عزیزم.فقط کجا میری برای زایمان؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اگر بارداری موفق داشتی اصلا و ابدا نیاز به اون آزمایش ها نداری گلم 

خداروشکر ممنون عزیزم...راستی برا شیرت گالاکتومید هم خوردی؟؟یا ازین قطره های شیر افزا...منم شیرم خیلی کم بود و ب هیچی جواب نمیداد شیردوش برقی گرفتم مدام میدوشیدم بد اشتباه کردم شیرهای دوشیده رو با شیشه دادم ب بچم دیگ کلا سینه رو پس زد 😄شیرمم خشک شد..ولی شیردوش برقی گزینه خوبی بود

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
بار اول جنین گرفت براتون؟ یا تکرار کردین؟؟ 

بار اول

عزیزم شما۳قلو داری؟مبارکت باشه نمیشه بمونن۳تاشون. ۳تاانتقال داده بودید؟ کدوم مرکز

اره عزیزم ۳تاانتقال دادم تو مام.اول دوتاش رشد کردن اون یه دونه رشد نداشت بعدا رشد کرد.خطرش میگن زیاده واسه همین میخام یکیشو ریداکت کنم