2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
سلام.الحمدلله که امروز دوتا خبر مثبت داریم.تبریک میگم به هردو عزیز. منم دیروز صبح 11انتقال بی بی چک ...

چندمین انتقالت بود؟

من کلا ب بیبی اعتماد ندارم

فقط آزمایش

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خوب نمیدونم از چندم سیکل باید انجام بدم

هرروز میشه انجام داد ب غیر از دوران پریود

میگم اسم داروهایی ک دکتر بهت داد برا خونرسانی رو میگی و از چ روزی باید شروع کنی و چ اندازه؟.

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندم سیکل برات خراش دادن؟؟ میخام ببینم مثل اینجا ماه بعد خراش انتقال میدن

بله ماه قبل از انتقال انجان دادن

روز۲۰

عزیزم‌مبارکت‌باشه اولین‌بارت‌بودانتقال‌دادی؟ میشه‌بگی‌دارو‌چی‌مصرف‌کردی؟ چه‌کارهایی‌کردی؟

مرسی عزیزم ، بله اولین بار بود ، فولیک اسید ، د۳ ، امپول و شیاف پروژسترون 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسی عزیزم ، ۶۱۷ 

مبارک باشه خانمی خوشحال شدم ان شاءالله سالم بغلشون بگیری.برای ماهم دعا من لطفاً

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میشد چندم سیکلتون که میخواستند خراش بدند؟؟؟

میشد ششم...مث اینک فرق نداش چ روزی باشه چون ۳ تا تاریخ داد خودم ۱۶م رو انتخاب کردم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...