2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
عزیزم تیکرشو. 

🙈🙈😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

آدریانا و دارچین جان تبریک میگم بهتون عزیزم ،انشالله که نه ماه رو به خوبی پشت سر بزارید 🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه خانمی خوشحال شدم ان شاءالله سالم بغلشون بگیری.برای ماهم دعا من لطفاً

مرسی عزیزم، ایشالاا مثبتی گلمم🙏🙏😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
[QUOTE=165667550]بچه ها منم مثبت شدممممممممم😍😍😍😭😭🙏🙏😍😍😍 الهی همتون مثبت بشید این حال خوب تج ...

وای الهی خدا روشکررررر

مبارک باشه گلم 

ایشالا بسلامتی فارغ بشی

مشکلت چی بود گلم؟

فکر کنم همسرتون آزو بود درسته؟چندتا جنین داشتید؟کدوم پزشک بودید؟

[QUOTE=165667550]بچه ها منم مثبت شدممممممممم😍😍😍😭😭🙏🙏😍😍😍 الهی همتون مثبت بشید این حال خوب تج ...

مباااارکههه

خدا رو شکر

چقدر روز خوبی بوده امروز

چندمین انتقال بوده؟

استراحت مطلق بودی؟

علائمی داشتی؟

چندمین انتقالت بود؟ من کلا ب بیبی اعتماد ندارم فقط آزمایش

سلام.اولین انتقال.من کیست آندومتریومای دوطرفه تخمدان دارم.نمیدونم چی بشه.هیچ علایمی ندارم.جز دردای بعضی وقتا شدید کیستها 

@زینبی_بابا       سلام عزیزم از کجا بفهمیم آمپول یخ زده یا نه؟ اخه من آمپولی ک دماش کمتر از ۲۵ درجه باید بود را چون دمای خونه گرم بود گذاشتم در دما ۳ درجه یخچال حالا ترسیدم خراب شده باشه بعد نمیتونم تشخیص بدم آمپول یخ زده یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم

هرکی میدونه لطفا بگه 🙏🙏

سلام خوبی عزیزم؟ منو یادته اومدم گفتم مثبت شدم؟😔 بتام شد ۲۳ بعد ۵۰ و هر بار از متصدی ازمایشگاه می ...

عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم من با توجه به تجربه خودم بتا وقتی خیلی کمه و کم میره بالا حتما مشکلیههه خواستم بهت بگم گفتم هنیشه استثتا هست می دونم خیلی سخته ولی آفرین که دوباره به خودت اوندی بادانرژی عالی شروع کن چون زندگی همینه و ما با پشتکارمون به چیزی که می خواییم میرسیم توم حتماااا اندفعه با بتا عالی میای

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
🙈🙈😍😍

عزیزم خیلی خیلی مبااااااارکه 😍😍😍😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هرروز میشه انجام داد ب غیر از دوران پریود میگم اسم داروهایی ک دکتر بهت داد برا خونرسانی رو میگی و ا ...

فقط پنتوکسی فیلین گفت روزی یکی بخورم

بقیه داروهاهم که تقویتیه

ویتامین د۳

ای

فولیک