2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
زینب جان رازیانه رو نیمه کوب کن یه قاشق غذاخوری توی دولیوان آب بریز و ده دقیقه بجوشون روزی دو سه بار ...

خیلی ممنون عزیز دلم 😘 😘 😘 😘 

به خدا راهی نمونده نرفته باشم، رازیانه هم اصلا بدنم جواب نمبده😢😢😢😢 شنبلیله، شوید، زیره سبز، قرص شیر افزا، لاکتاول، گالاکتومید، لیدی میل و... امتحان کردم، هیچی😔😔😔😔

7 ماهه تحت نظر انجمن حمایت از شیر مادر بودم، تنها چیزی که اثر داشت برام دومپریدین بود که اونم دیگه نباید مصرف کنم به خاطر عوارضش

فقط به دعا و معجزه دلگرمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.الحمدلله که امروز دوتا خبر مثبت داریم.تبریک میگم به هردو عزیز.

منم دیروز صبح 11انتقال بی بی چک زدم منفی بود.پس فردا باید آزمایش بدم.بنظرتون امید داشته باشم منم مثبت بشم؟

نمیدونم اون دوستمون گف درد پریودی داره منم گفتم دارم  بعد گفت پس من منفیم  😭

منم درد پریودی دارم خوب این درد پریودی خودش میتونه یکی از علائم بارداری هم باشه مثبتشو در نظر بگیر عزیزم و بزار به حساب بارداری.

در اندک من تویی فراوان یارب..
نمیدونم اون دوستمون گف درد پریودی داره منم گفتم دارم  بعد گفت پس من منفیم  😭

عزیزم انشالله شما مثبتی چون لک دیدی

من امروز روز ۷ام ولی فقط حس پریودی میاد و میره

لک اینا هم هیچی ندیدم

عزیزم اصلا این جور نیست من بارها شده به خاطر پریودم بدون نوبت اول صبح رفتم، هیچ مشکلی هم پیش نیومده& ...

میدونم عزیزم ،منظور من اینه که اگر داروهای تحریک تخمدان از روز ۶ و ۷ شروع بشن دیر نیست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خیلی ممنون عزیز دلم 😘 😘 😘 😘  به خدا راهی نمونده نرفته باشم، رازیانه هم اصلا بدنم جواب نمبد ...

الهی بحق علی عزیزم هرچه زودتر شیرت فراوون بشه و بتونی به نی نی شیر بدی 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان میشه خواهش میکنم جوابم و بدید من دیروز روز ۷ پری بود رفتم سونو استرادیولو از امروز شروع ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین اگر تا نزدیک روز انتقال ادامه پیدا کنه بله کنسل میشه ولی بعید میدونم این جور بشه

اگر آسپرين داری قطع کن چند روز

منم درد پریودی دارم خوب این درد پریودی خودش میتونه یکی از علائم بارداری هم باشه مثبتشو در نظر بگیر ع ...

ان شاءلله که همینطوره 

من نمیدونم چرا انقد حساس شدم هنوز آزمایش نداده اشکام سرازیر شده 😭

خداجونم شکرت       
سلام زینبی جون یه سوال داشتم من هروقت داروی هورمونی استفاده میکنم چاق میشم .بعد سه بار انتقال منفی ف ...

نه گلم تا وقتی تو سیکل انتقال نیستی مهم نیست، چون جذب فولیک اسید رو مختل میکنه، سه ماه قبل از انتقال نخور

اگر بتونی کارشناس تغذیه بری خیلی عالیه، تا اصولی وزن کم کنی

عزیزم انشالله شما مثبتی چون لک دیدی من امروز روز ۷ام ولی فقط حس پریودی میاد و میره لک اینا هم هیچی ...

عزیزم من هیچ علائمی ندارم 

اون لک هم انقد ریز بود که نمیدونم اصلا لک بود یا نه 

حالم بده خیلی

انشاءلله خدا خودش بهمون نظر کنه 

خیلی روزا دیر میگذرن

خداجونم شکرت