2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام لیلا جان خوبی آزمایش دادی؟ راستی یه سوال شما از کی جنسیت رو متوجه شدی؟

سلام به روی ماهت عزیزم. نمیدونم منظورت کدوم آزمایشه. اما من تو ان تی دکتر بهم گفت 60 درصد پسره و تو سلفری دقیق مشخص شد. شما معلوم شد چند تا جوجه داری؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ، ۶۱۷ 

عزیزم‌مبارکت‌باشه

اولین‌بارت‌بودانتقال‌دادی؟

میشه‌بگی‌دارو‌چی‌مصرف‌کردی؟

چه‌کارهایی‌کردی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دیگه خود دکتر میدونه گلم، من آیتم هاش رو کامل بلد نیستم🙈🙈🙈🙈

ممنون عزیزم. آخه گفتم خودم برم آزمایش رو بدم بعد برم پیش دکتر. از آزمایشگاه میپرسم پس. ممنون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه گلم درسته، باید ریزش رحم اتفاق بیفته حتی در حد لکه بینی، یه جور شاخص شروع سیکل حساب میشه،  ...

مرسی عزیزم ،پس خدا رو شکر اشتباه نکرده ،کارشناس هم گفت حتی در حد لکه بینی ،میگم من باید بوسرلین رو ادامه بدم مشکلی پیش نمیاد ؟منظورم اینه زیاد نیست این مقدار ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من بهم نگفتن چون اصلا سونو رنگی نگرفتن ازم ولی خودم تحقیق کردم چون آندومتر رحمم نازکه و بسختی ب دار ...

خوبه منم بادکش برم

فقط باید چه زمانی برم

اخه من خراش هم میخام بدم

میترسم واسه اون بدباشه

خوبه منم بادکش برم فقط باید چه زمانی برم اخه من خراش هم میخام بدم میترسم واسه اون بدباشه

من خراش دادم دوبار

اولیش بی فایده شد چون انتقالمو کنسل کردن این ماهم انجام دادم دعا کن آندومترم بره بالا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خوبه منم بادکش برم فقط باید چه زمانی برم اخه من خراش هم میخام بدم میترسم واسه اون بدباشه

بادکش ک میگن عالیه من شوهرم برام انجام میده خیلی راحته 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من خراش دادم دوبار اولیش بی فایده شد چون انتقالمو کنسل کردن این ماهم انجام دادم دعا کن آندومترم بره ...

چندم سیکل برات خراش دادن؟؟

میخام ببینم مثل اینجا ماه بعد خراش انتقال میدن

نه گلم درسته، باید ریزش رحم اتفاق بیفته حتی در حد لکه بینی، یه جور شاخص شروع سیکل حساب میشه،  ...

مرسی عزیزم ،پس خدا رو شکر اشتباه نکرده ،کارشناس هم گفت حتی در حد لکه بینی ،میگم من باید بوسرلین رو ادامه بدم مشکلی پیش نمیاد ؟منظورم اینه زیاد نیست این مقدار ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوبه که متوجه شدید و جنین بیشتر از دست ندادین 

بله دکتر کلانتری چون دید دوتا بیشتر ندارم گفت این سونو رو بده

بعدم گفت من به هیچ عنوان نمیزارم دوتاشو انتقال بدی😔