2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045107 بازدید | 684429 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی عزیزم؟ منو یادته اومدم گفتم مثبت شدم؟😔 بتام شد ۲۳ بعد ۵۰ و هر بار از متصدی ازمایشگاه می ...

سلام عزیزم یادمه شما تعیین جنسیت کرده بودید ۵ تاپسر داشتی ۳تاشو انتقال دادی اتفاقا خیلی تو فکرت بودم ولی بلد نبودم تگت کنم ناراحت نباش عزیزم انشالله با همین دو تا گل پسر مامان میشی عزیزم خوشحال شدم بازم پیامتو دیدم گلم

حس میکنم دکتر فکر کرده داخل سیکل انتقال هستم 😭 آخه تحریک تخمدان چه ربطی به ریزش رحم داره  آخ ...

نه گلم درسته، باید ریزش رحم اتفاق بیفته حتی در حد لکه بینی، یه جور شاخص شروع سیکل حساب میشه، 

یعنی سیکل به کنترل دکتر درمياد 

عزیزم درکت میکنم، ولی جای نگرانی نیست 😉 😉 😉 

دوستان هیشکی اینجا فریز نکرد ببینم هزینش چطوریه؟   خواهشا یکی جوابم روبده

عزیزم من ۱۰ تا جنینم هزینش شد ۱۲۰۰ البته برا خرداد بود میگن الان بیشتر شده ولی فک نکنم خیلی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام خوبی عزیزم؟ منو یادته اومدم گفتم مثبت شدم؟😔 بتام شد ۲۳ بعد ۵۰ و هر بار از متصدی ازمایشگاه می ...

سلام عزیزم 😔😔😔😔 خيلي متاسفم 😢😢😢😢

خیلی سخته آدم امیدوار بشه یعد یهو ببینه اشتباه کرده

ازمایشگاه هم درست گفته، خیلیا با بتای کم مامان شدن، امیدوارم دیگه این اتفاق برات نیفته گلم و خدا دلت رو شاد کنه🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزم یادمه شما تعیین جنسیت کرده بودید ۵ تاپسر داشتی ۳تاشو انتقال دادی اتفاقا خیلی تو فکرت بودم ...

اره عزیزم ...دیگ اینبار اخرین شانسمه انشاالله با دعای شما دوستان دلم شاد بشه ...دکترم اینبار میخاد خراش بده ...۱۶هم وقت داشتم برا خراش ک امروز مرکز زنگ زده میگ فعلا انجام نمیدیم بخاطر کرونا 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
عزیزم حتما درمیان😍😍😍😍 توکل به خدا 

انشاالله

زینبی جون دکترم تا حالا بهم نگفته سونورنگی بدم ک خونرسانی ب رحمم مشخص بشه

اماباتحقیقاتی ک کردم مطمئنم خورسانی کمه چون خیلی شکمم چاقه

بنظرت خودم قرص پنتوکسی فیلین بخورم ؟

چون در روز ۳تا شیاف واژیفم+روزی۱۲آمپول رشد+یک روزدرمیان واریوپپتیل+روزی ۳تااسترادیول 

استفاده میکنم

من شانس آخرمه چون همین دوتا جنین و دارم وواقعا هزینه هابرام سنگینه نمیتونیم بعدش دوباره شروع کنیم

میخام هرکاری میشه انجام بدم 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خواهر منم سر پسرش ابنطوری شده بود کل بدنش. دکتر یادم نمیاد بهش چی داده بود ولی به مرور خارشش خوب شد ...

نوا جون انقدر کلافه کنندست که به تنها چیزی که فکر نمیکنم جای خارش هاست. دلم میخواد گریه کنم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم 😔😔😔😔 خيلي متاسفم 😢😢😢😢 خیلی سخته آدم امیدوار بشه یعد یهو ببینه اشتباه کرده ازمای ...

انشاالله ...ب دکتر میگم ازمایشای ایمنی انعقادی رو بنویس میگ لازم نیس ...ینی چون یبار باردار شدم لازم نیس این ازمایشا؟؟دکترم خیلی جنین زیاد انتقال داد ۳تا برا بار اول زیاد بود همه میگن نباید چنین میکرده

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...