2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط النوا داد تا ۷روز رفتم سنو اینم برایه تحریک تخمدانه فقط فرقش اینه با داروهای دیگه برایه ۷ روز یه ...

ممنون ک توضیح دادی، بسلامتی. 

از صمیم قلبم دعا میکنم جنین های با کیفیتی برات تشکیل بشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم برو فرمانداری با مدارک پزشکی نامه تردد دو روزه یا یک روزه میگیری

استانداری، فرمانداری و علوم پزشکی اصفهان رفتم، حرفشون اینه فقط مرکزتون باید براتون اقدام کنه و نامه بفرسته اینجا. فردا دوباره میخام برم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان پانکچرشدم ۲۸تا تخمک داشتم بنظرتون چطوره وچندتا جنین تشکیل میشه؟

مبارک باشه. بسلامتی. انشالله یه عالمه برات تشکیل میشه همشونم گریدشون خوبه. شرایط اسپرم مهمه. هر چی اسپرم بهتر باشه تعداد بیشتر و کیفیت جنین بهتر میشه.

داروی سیکلت چی بود چون شرایطت مثل خودمه میپرسم

نه عزیزم تشخیص دکتر بود که دوروزه انتقال بدن. میگن کیفیت اونابهتره چون تازه تره. مال شوهر من تعدادش ...

خداروشکر وضعیتتون خوبه، امید ب خدا. مرسی گلم الهی آمین. الهی همه مون زود نتیجه بگیریم و لذت زندگیمونو ببریم.

خداروشکر وضعیتتون خوبه، امید ب خدا. مرسی گلم الهی آمین. الهی همه مون زود نتیجه بگیریم و لذت زندگیمون ...

قربونت عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
 کدوم دکتر؟ جنین شناس یا دکتر خودم که قبلا پیشش لاپاراسکوپی کردم؟

ببینید منم اندومتریوز گرید ۴ بودم . خیلی ها بدون عمل جواب گرفتن ولی متاسفانه رو بدن من خیلی تاثیرگذار بود . کیفیت تخمکهامو خیلی بد کرده بود و جواب نمیگرفتم . به نظرم اگر جنین داری لاپاراسکوپی رو انجام بده که بدنت از اندومتریوز خلاص شه

آره عزییزم، مثبت شدممم. مثبت شدممممم ایشالله به زودی خبر بارداری شماا     میخواستم منشنت ...

خداهزارمرتبه‌شکر

خنده‌به‌روی‌لبم‌آوردی

مامان‌دارچین‌هورررراااااااا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
حتما گلم

زهراجون‌منم‌تولیستت‌اضافه‌کن

ماه‌بعدخدابخادانتقال‌دارم

اسمم‌ناهیدهس

انشالله‌حاجت‌روابشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻