2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

بچه ها از تبریک همتون ممنونم. خیلی خیلی خوبید. امیدوارم هر کی تو این مسیره خبر خوشش رو به زودی بهمون برسونه با هم ذوق کنیم.

امیدوارم خودتون و فسقلی هاتون و فسقلی های نازدار هنوز نیومده تون همیشه سلامت باشید و دلتون همیشه بخنده   

چون ذخیرت خوبه میپرسم هاش ام جی داشتی؟ تاثیر النوا چیه؟ اطلاعاتی ازش داری، کجاییه، برا ذخیره بالا م ...

فقط النوا داد تا ۷روز رفتم سنو اینم برایه تحریک تخمدانه فقط فرقش اینه با داروهای دیگه برایه ۷ روز یه بار تزریق میکنی والله پاکتشو پرت کردم معمولا زینب جون میگفت برایه زخیره ی کم تجویز میشه ماهارو هایپر میکنه که دکترمم گفت هایپری 😔ولی گفت شایدم به خاطره این داده که گفت تخمکت بی کیفیته بعدش برایه تا چهار شنبه سینال داد پنج شنبه ساعت ۸و۴۰ امپول سینال اف وسینال فکتو بزنم شنبه هم عمل نه هاش ام ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب، نه والا دیگه نمیدونم چرا بهت داده، شاید باعث رشد آندومتر رحم میشه 

آره فک کنم چون آندومترم بالانمیرفت اینو داده

تو سیکل انتقال لانگم

اینو وقتی میگفتن متوجه شدم

زینبی جون الان خودمودارم میکشم آندومترم بره بالا این درست بشه

چقد باید استرس اینو بکشم جنینام از فریز دربیان چون ۴ساله فریزن

کیفیتشون مورولا و۱۶سلولی ان وکیفیت عالی گفتن

خیلی میترسم😭😭😭

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم اره درکت میکنم، بدن میشه گلوله آتیش، فقط دوست داری خارش بدی تا خون دربیاد حتما لباس خنک نخی ب ...

زینب جون من امروز اومدم رویان بهم گفت چون هنوز پری نشدی ۶ روز دیگه سینافکت بزن و بیا ،اگر امروز و فردا بشم چی ؟اونوقت سونو بعدیم میشه روز ۶ پریودی ،اون موقع دیر نیست برای داروهای اصلی ،کاش نمیومدم  😭😭

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چی شده عزیزم؟؟؟

سه روزه جایی عملم درد دارم امروز زنگ زدم دکترم گفت بیا معاینه ات کنم بخاطر جنین تو رحمیم سعی میکنم مسکن نخورم 😔 دکترمم مرکز استانه با این محدودیت ها نمیدونم چیکار کنم چه جوری برم 

خدایا خودت مواظبش باش
ان شاالله که مفید باشه 

زینب جون شما میدونید اثر آمپول اچ سی جی تا چند روز تو بدن میمونه من روز سوم انتقال دکترم گفته بود نصف یه امپولشو بزنم حالا میخوام بدونم تا چندمه انتقالم اثر این امپول تو بدنم هست؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
چشم حتما گلم

چشمت بی بلا گلی حونم....انشالله که اجر کارتو بگیری

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

[QUOTE=165640998]زینب جون من امروز اومدم رویان بهم گفت چون هنوز پری نشدی ۶ روز دیگه سینافکت بزن و بیا ،اگر امروز و فر ...[/QUOTE

ببخشید گلم من جواب میدم منم دیروز روز ۷ پریم بود رفتم سونو داروهای اصلی رو شروع کرد ۹ روز دیگه باید برم تاریخ انتقال و  مشخص کنه