2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
وای انشالله هرچی از خدا میخوایی بهت بده منو از این نگرانی در اوردی هی میگم ازاد نشن

نه بابا، اصلا این اتفاق نمیفته، عزیزم 36 ساعت بعد از تزریق آمپول بالغ سازی، آزاد میشن قبل از اون اصلا امکان نداره 😉 😉 😉 😉 

بستگی داره به اینکه جنین رو چند روزه فریز کردن و قراره چند روزه انتقال بدن مثلا واسه من همون روز ان ...

مرسي عزيزم، خيلي لطف ميکني سوالاتمون رو جواب ميدي، بهترين هارو برات آرزو ميکنم عزيزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سینال فکت داده سینال افم داده  ولی سینال فکتو پنج شنبه شب باید بزنم فقط این یه دونم داد شنبه ص ...

عزیزم فکر کنم اسمش رو داری اشتباه میکنی، سینا فکت هست اون

نه بابا آزاد نمیشن گلم، هر کسی. بستگی داره به تعداد فولیکول و سایر شرایط که بهش چند تا بدن

ببین اصلا آزاد نمیشن، شما هم ساعات نزدیک عمل حرکات تند و بپر بپر نکن همین😉😉😉😉

اگر دور از جون آزاد بشن یعنی یه اتفاق نادر که باید مقاله کنن، در این حد اتفاق نمی افته

چون ذخیرت خوبه میپرسم هاش ام جی داشتی؟ تاثیر النوا چیه؟ اطلاعاتی ازش داری، کجاییه، برا ذخیره بالا م ...

عزیزم برو فرمانداری با مدارک پزشکی نامه تردد دو روزه یا یک روزه میگیری 

خدایا شکرت
گلم من روز سوم انتقال نصفه این امپولو زدم به تجویز دکترم شما میدونید تا چند روز اثرش میمونه؟ یعنی من ...

عزیزم من دو بار تا روزه حدودا ۱۰ بی بی چکمو مثبت نشون میداد ولی بعضی ها میگن اثرش تا ۸ روز میمونم بدن با بدن فرق داره امیدوارم شما مثبت بشی 

منم اینبار قراره مامانم بیاد البته اگه طاقت بیارم دراز بکشم و استراحت کنم لااقل سه چهار روز اول. شم ...

عزیزم فکر نکنم ربطی به استراحت داشته باشه. من اوایل که کلاس آنلاین داشتم و چون عادت دارم موقع توضیح دادن راه میرم و کلا تحرک دارم استراحت اون شکلی نداشتم از چند روز بعد از انتقال که برگشتیم خونه چون عفونت کرده بود جای امپولام همش تو بیمارستان و سونو و مطب دکتر در رفت و امد بودم همش هم سر پا بودم چون از درد جای عفونتم نمیتونستم رو صندلی بشینم . استراحت خوبه اما باور کنین اینکه مثبت بشین یا نشین خواست خداست. من دفعه های قبلی استراحتم خوب بود. مطلق نبودم اما سر کار نمیرفتم و استراحت بودم و هر از چند گاهی راه میرفتم ولی منفی شدم . ولی این دفعه با اینکه استراحت چندانی نداشتم و همش در رفت و آمد بودم اما شکر خدا مثبت شدم. خیلی ها با استراحت مثبت شدن خیلی ها هم هستن که بدون استراحت مثبت میشن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرسی عزیزم. وای داشتم میمردم. دوش آب خنک گرفتم یه کم فروکش کرد. حالا روزی دوبار دوش ولرم رو به خنک ب ...

عزیزم اره درکت میکنم، بدن میشه گلوله آتیش، فقط دوست داری خارش بدی تا خون دربیاد

حتما لباس خنک نخی بپوش، و در اولین فرصت برو دکتر 

این خارش ها بیشتر تو حاملگی پسر دیده میشه 

انار هم بخور هر شب کمکت میکنه، یه سیب یه انار😋😋😋😋 به هم خوبه