2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045091 بازدید | 684426 پست
واسه کسی شده بی بی چک بعد مدتی مثبت نشون بده و واقعا مثبت باشه؟؟؟

میگن بعد از ده مین اعتبار نداره

ولی دوست من گفت صبح زدم فقط یه خط افتاده بیخیال رفتم خوابیدم بعد از دو سه ساعت که بیدار شدم دیدم دو خط شده و واقعا باردار بوده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خداروشکر مبارکه عزیز دلممم خیلی خیلی خوشحال شدم برات 😍😍😍😍😍😍😍 برای منم دعا کن عزیزم

ممنونم عزیزم انشالله که درست باشه کاذب نباشه چون بی بی چک مشکل داشت اولش انشالله همه به خواسته هاشون برسن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم ممنون وقتی جوابودیدم میخواستم بشینم زاربزنم خخ فکرکردم کروناس گقتن نه عفونته.  دعاک ...

همیشه سر نمازام به یادت هستم عزیزم.

خیلی کار خوبی کردی.ان شاالله که قبول باشه.

خدایا شکرت  
سلام صبحتون بخیر  دوستای گلم می‌خوام سوره مریم بخونم روزی به نیت یک نفر....فقط اونایی که منتظر ...

مریم(ساقی بانو)حاجت رواشی ایشالله

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام بچه ها، الهی قربون دل همتون برم... الهی همتون لحظه ای که متصدی آزمایشگاه میگه "مبارک باشه" رو ت ...

مبارکه عزیزم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
النوا بود

چون ذخیرت خوبه میپرسم

هاش ام جی داشتی؟ تاثیر النوا چیه؟ اطلاعاتی ازش داری، کجاییه، برا ذخیره بالا میدن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
روزی 4 تا. قبل انتقال اول 2 تا بود، بعد شد 3، بعد 4. دیگه 4 موند

سلام عزیزم مبارکه خیلی خیلی خوشحال شدم ایشالا بقیه دوستانم مثل شما خوشحال بشن بزودی😍😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه ۴روزه 

چ عالی، بسلامتی

عزیزم چون قبلا نوشتی، تعداد کم هست و لانه گزینی نمیکنه برام سوال پیش اومد.

تعداد اسپرم کمه؟ حدودا چقدر؟

قبلا سابقه انتقال داشتی؟ دفعات قبل چند روزه بودن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@زینبی_بابا     سلام عزیزم. خوبی؟ تمام تنم کهیر زده دارم میمیرم! چیکار کنم؟ هفته ۱۹ هستم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ والا اون موقع دکتر برام پماد کالاندولا نوشت ولی من رفتم حموم خنک گرفتم و ادویه جات رو حذف کردم

کلا یه مدت مواد غذایی حساسیت آور رو قطع کن مثل گوجه فرنگی، کیوی، تخم مرغ

عزیزم نگران نباش منم کهیر و اینا داشتم هیچی نشد، اما حتما آزمایش آنزیم های کبدی رو برو دکتر بنویسه تا کلستاز کبدی نباشه یه وقت

اگر هم بود کنترل بشه

سلام عزیزم.من دوبار تاالان انتقال دادم منفی شد.علتش نمیدونم چیه.اخه هرسری گفتن کیفیت جنیناتون عالی ب ...

کجا انجامم دادین اون2دفعه رو عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
والله من هنوز نمیدونم بی بی چکه قابل اعتماد هست یا نه الکی نشون داده

بی بی چک هیچ موقع الکی نشون نمیده که 

یکی دیگه بگیر بزن مطمعن شی عزیزم 

افتادیم رو دور مثبت

خدایا خواهش میکنم برا منم بخواه😍💔