2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
سلام بچه ها، الهی قربون دل همتون برم... الهی همتون لحظه ای که متصدی آزمایشگاه میگه "مبارک باشه" رو ت ...

بتات چند شد؟؟؟😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت هزار و صد و خورده ای. تماس گرفتم هنوز اس ام اس جواب برام نیومده که ببینم... ایشالله الان تو هم خ ...

به به چه بتای تپلییییئ 😍😍 ایشالاااا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام بچه ها، الهی قربون دل همتون برم... الهی همتون لحظه ای که متصدی آزمایشگاه میگه "مبارک باشه" رو ت ...

دارچین عزیز مباااارکههههه

چه خبر خوبی رو خوندم❤️❤️❤️❤️

روز چندمت بود تست دادی؟

چند تا جنین؟

بار اول ای چی اف میکردی؟

علایمی هم داشتی؟

ببخشید اینهمه پرسیدم

وای عزیزم الهی همیشه خوش خبر باشی و بسلامتی این دوران را طی کنی مبارکه عزیزم برای منم دعا کن منم بزودی بیام خبر خوش بدم کجا انجام داده بودین انتقالتونو؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم شما هم آزمایش دادی؟

منتظرم گفت ساعت ۴😑😔

سلام صبحتون بخیر  دوستای گلم می‌خوام سوره مریم بخونم روزی به نیت یک نفر....فقط اونایی که منتظر ...

چه کار قشنگی میکنی عزیز دلم 

اسم منم مینویسی 4  روز دیگه آزمایش دارم دفعه چهارمم هست 

خداجونم شکرت       
دارچین عزیز مباااارکههههه چه خبر خوبی رو خوندم❤️❤️❤️❤️ روز چندمت بود تست دادی؟ چند تا جنین؟ بار ...

مرسی عزییزم، دقیقا دو هفته پیش انتقال داشتم. دو تا بلاست.

قبلا یه انتقال ناموفق داشتم.

علائم هم شب دهم یک بار لک بینی داشتم، که کلی هم بابتش گریه کردم. ولی ظاهرا خیر بوده... بقیه علائم تقریبا خفیف و به نظرم به خاطر داروهاست.