2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
اخه بنظر من چیز بدی نیس ، بعضی ها اینطوری بچه دار میشن ، البته تو این دوره بیشتریا اینطوری صاحب بچه ...

من که خانوادم میدونن خانواده همسرم هم احتمال زیاد بفهمن چون همسرم صد در صد بهشون میگه برای خودم مهم نیست فقط چون سطح فرهنگ ها متفاوت هست نگرانم بعد ها بچه ها خودشون اذیت شن

خدایا شکرت
من که خانوادم میدونن خانواده همسرم هم احتمال زیاد بفهمن چون همسرم صد در صد بهشون میگه برای خودم مهم ...

دقیقا منم به شوهرم میگم به خاطربچه ک شده به هیشکی نگوحتی پدرومادرمون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بنظر من چیز بدی نیس ، بعضی ها اینطوری بچه دار میشن ، البته تو این دوره بیشتریا اینطوری صاحب بچه ...

نه بدنیس ولی استرس اینکه یوقت نشه وهی باید تکرارکنیم اینجورهی از ادم میپرسن ولی وقتی باردارشدم بگم‌که طوری نیس اونوقت هرچی میخوان بهشون اطلاعات میدم.

البته اهدایی ها هم تاحالا نداشتیم اطرافمون اگه اینجوری بشه حوصله جواب دادن ندارم واینکه نمیدونم عکس اعمل اطرافیان چیه 

یا رب العالمین
دقیقا منم به شوهرم میگم به خاطربچه ک شده به هیشکی نگوحتی پدرومادرمون

آره فقط خود بچه چون بالاخره بزرگتر شن بخوان ازدواج کنن فکر میکنم شاید ناراحت کننده باشه براشون وگرنه کار غیر شرعی که نکردیم 

خدایا شکرت
من که خانوادم میدونن خانواده همسرم هم احتمال زیاد بفهمن چون همسرم صد در صد بهشون میگه برای خودم مهم ...

اتفاقا من به بچه هام میگم که شما بچه های طلایی بودین ، gold baby 😀😍 شماهاااروو باتمام وجود میخواستیم و براتون لحظه شماری میکردیم 😍😍 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بنظرم برا اهدایی ممکنه نگاه بقیه متفاوت باشه وگرنه ای وی اف تو اشناهابودن کسی نمیدونه چجوری فکر میکنن دارومیخورن باردارمیشن.اکثرا راحت باردارشدن اصلا نمیدونن این روشا چیه

یا رب العالمین
بنظرم برا اهدایی ممکنه نگاه بقیه متفاوت باشه وگرنه ای وی اف تو اشناهابودن کسی نمیدونه چجوری فکر میکن ...

مگه قراره کسی بفهمه اهدایی و ، یکی از شروط گرفتن اهدایی اینه که حتی مادرت هم نباید بفهمه🙂 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

دوستان یکی زینبی رو برام تگ کنه امپول بهم سه تا سینال از امروز تا چهارشنبه داده پنجشنبه هم سینال فکت با یه سینال ۴۵۰که زده روش الفا دوفاستونم دارم تا پنج شنبه از پنج شنبه هم گابرلگولین روزی یه عدد هرچی گفتم برایه جلوگیری از ازاد شدن تخمکم بده گفت قرص هاتو سره وقت بخور ازاد نمیشه به نظرتون ازاد نمیشه

شمام اهدایی هستی؟ منم باید اهدایی بگیرم ولی اشنایی ندارم زیاد

بله اسپرم اهدایی

بنظرم برا اهدایی ممکنه نگاه بقیه متفاوت باشه وگرنه ای وی اف تو اشناهابودن کسی نمیدونه چجوری فکر میکن ...

دقیقا عین مامان من که کلا نمی دونست این روش هست وقتی فهمید بنده خدا چشماش گرد شد.

ما اصلا تو خانوادهامون نداشتیم انقدر که راحت باردار میشن.نمیدونم چرا قسمت من اینطور شد😭

خدایا شکرت
مگه قراره کسی بفهمه اهدایی و ، یکی از شروط گرفتن اهدایی اینه که حتی مادرت هم نباید بفهمه🙂 

وا من فکردم اهدایی را میگید وگرنه ای وی اف را اخرش میفهمن مهم نیس که بچه دارشدنمون اینهمه طول کشیده هرکی بعدما ازدواج‌کردن دوتادارن بعضیاهم سه تا  من باردار بشم به همه میگم از چه روشی بود  

یا رب العالمین