2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
سلام ماهک جون من برایه شنبه نوبت عمل دارم امروز ازم ۴۷۰۰گرفتن برایه تعیین جنسیت ۴ تا جنین اگه جنین ب ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم میگم شماهم اشتباه منو نکنی ...من ۵تومن برای ۵تاجنین داده بودم ۵روز قبل انتقال زنگ زدن بهم گفتن ۶تاجنینه ۶۰۰تومنم واسه یدونه جنین اضافه ازم گرفتن یعنی توکارت بیمارستان ریختم و براشون رسیدوفرستادم...ولی جنینای من فریز بود اصلا بهم نگفتن که همه ی ۶تا از فریز سالم بیرون اومدن وآیا واقعا هر۶تارو پی جی دی کردن یا نه ...درسته ۶۰۰تومنه هزینه ی زیادی نیس ولی خب بالاخره پول مفتیه که گرفتن ازم ...البته دقیق  نمیدونم که واقعا هر۶تا سالم بیرون اومدن وتعیین شدن یا چندتاییش ازبین رفته ...شماهم اگه گفتن بهتون ازشون سوال بپرس دکتر به من گفت چرا پولو ریختی براشون روز انتقال اگه میخواستن میتونستی پرداخت کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم ایشالااا مثبت میشییی فقط نباید استرس داشته باشیی 

سلام عزیزم

ان شاءالله که فردا با یه بتای تپل میای و خوشحالمون میکنی.

شما مشکلتون چی بود که میکرو کردید و چند سالتونه در نهایتم که چند تا جنین براتون تشکیل شد

خدایا شکرت
یعتی سونوی اولت قبل پریود بود؟

اره

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم ان شاءالله که فردا با یه بتای تپل میای و خوشحالمون میکنی. شما مشکلتون چی بود که میکرو ک ...

سلام عزیزم ، ممنونمم ، من مشکلی نداشتم همسرم مشکل داشت ، ۴ تا جنین تشکیل شد بلاست 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍