2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست
عزیزم تو این راه باید همه چیوو فدای جوجه هات کنی😍 منم اولین بارم بود حتی گفتم استرس دارم ، ماما گفت ...

وای مرسی عزیزم چقدر هزینه شد؟

خجالت میکشم تو پریودی وگرنه دردش برام مهم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علائمم داری ؟  منم شنبه آزمایش دارم بهش فک میکنم میترسم  قبل انتقال میگفتم بی بی میزنم&n ...

روز نه انتقالی؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
وای مرسی عزیزم چقدر هزینه شد؟ خجالت میکشم تو پریودی وگرنه دردش برام مهم نیست

اصلا خجالت نکش برای اوناا خیلی عادیه😁 

سونوگرافی ۳ بعدی ۳۷۴ تومن 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه روز 12

اهان چون دو روزه بودن باید دیرتر بری ازمایش ، ایشالا مثبتییی😍😍😍

فدات گلم راستی رفتی آزمایش نی نیت چزوره؟😍😍😍

فردا میرمم ، دعا کنیدد بتا اینا خوب باشه ، اصن مثبت بشه😁😍

عزیزم زود بیا خبر بده چند تا فولی داشتی خیلی تو فکرتم  من شما اولین تجربه مثل هم بوده انشاءالل ...

چشم عزیزم الان که منتظرنشستم برم مطب حتماخبرمیدم نگران نباش انشالله شما اینبارکلی تخمک وجنین خوب خواهی داشت. 

مثبته گلم نگران نباش😍😍😍😍

انشالله😍🙏

سلام عزیزم . خوبی ؟ سونو آنومالی وزن نی نی چقدر بود؟

سلام عزیزم‌. شکر، شما چطورین؟ یادم نیست دقیق، دویست و خورده ای بود فکر کنم. خونه برم نگاه میکنم بهت میگم. رفتی آنومالی؟ وزن نی نی شمارو گفت؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم