2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببین گلم واقعا نمیشه پیش بینی کرد، شاید به همون الونوا دادن، نمیدونم راستش  اگر با یه متخصص زن ...

ممنونم عزیز دلم😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان کسی میدونه آممول سیناتروپین یا همون رشد و برای چ میدن ؟

فایدش چیه؟

من آندومترم نازکه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
حوله رو گرم کن بزار  منم دو روزه آمپول میزنم جاش درد میکنه

کیسه اب گرم میزارم🤕

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانما شما برای فولیکول سونومیشدین دکتر جواب سونورامیدادبهتون؟مثل سونوگرافی های بیرون که شکمی هست منظ ...

اره میداد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘 شما خودتون امپولاتونو میزنین؟ یعنی یه بار کف دستم عدد ۷ رو بکشم دوباره ...

من پارسال خودم میزدم تزریقاتی بهم یاد داده بود دور ناف گفت ترجیحا دو تا سمت بزن بالا دردش بیشتره 

خدایا شکرت
عه بهتر نشده؟  راستی فردا آزمایش داری ؟  انشاءلله خوش خبر باشی  دیگه بیبی نزاشتی؟

نه هر روز میزنممم قلمبه میشه ، فردا ازمایش ، دعا کن مثبت بشه 

امروزم زدم دو خط افتاد 

مبارکت باشه چندتا انتقال دادی؟ احتمالا فردا بتای تپل داری

مرسی عزیزم خداکنه، دو تا بلاست

ان شالله دو تا گرفته. 😍😍 مامان دو قلوها شدی

انشالله😍😍