2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه هر روز میزنممم قلمبه میشه ، فردا ازمایش ، دعا کن مثبت بشه  امروزم زدم دو خط افتاد

ای جووونم مبااارکه حتما یه بتای تپل مپل داری عزیزم 

برای منم دعا کن 

راستی هنوز درد پریودی داری ؟

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مه لقا جان  شما پیش خانم دکتر خشاوی میکرو کردی؟دستش چطوره؟هزینه هاش چقدره؟ چون منم توی لی ...

سلام عزیزم 

اره منم پیشش میکرو کردم واسه من دوتا انتقال داد یکیش تو رحمی شد یکی خارج رحمی که چهارشنبه گذشته رفتم لاپراسکوپی کرد برام خارجش کرد فعلا منتظرم ببینم تو رحمی برام میمونه یا نه 

روز پانکچر ۵/۷۰۰ ازمون گرفتن دوبار هم پیشش سونو شدم قبل پانکچر هر بار ۱۲۰ تومن داروهام هم حدودا یک و نیم شد 

خدایا خودت مواظبش باش
ای جووونم مبااارکه حتما یه بتای تپل مپل داری عزیزم  برای منم دعا کن  راستی هنوز درد پریو ...

انشالله مثبت میشی عزیزم 

نه امروز خوبم ، تخمدونام درد میگیره ، رحمم درد میگیره ، یکم کمرم ، ولی خیلی زیاد نیس

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چه خوب که جرات کردی بی بی چک بزنی 😍 راستی از علائمات بگوو

مرگ یبار شیون هم یبار دیگه😂 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انشالله مثبت میشی عزیزم  نه امروز خوبم ، تخمدونام درد میگیره ، رحمم درد میگیره ، یکم کمرم ، ول ...

مرسی عزیزم انشاءلله 

من تا دیروز خیلی درد پریودی داشتم 

ولی امروز خوبم 

خداجونم شکرت       
مرسی عزیزم انشاءلله  من تا دیروز خیلی درد پریودی داشتم  ولی امروز خوبم

چند روزه؟ بلاست بودن؟

بچه ها من حالت تهوع ندارم  فقط بعد از غذا خوردن دلم یه جوریه حالم بهم میخوره چیکار کنم ؟ این و ...

چرا منننم بعد غذا یجوری میشم ، حالت تهوع و سنگینی تو معده😑🤐

عزیییزم چرا نگفتی، مبارکه مبارکهههه   من اگه بودم اینجا رو میذاشتم رو سرم     وا ...

روز یازدهم بود بیبی زدم اینجا گفتم که😁😍 مرسی عزیزم

حالا مامانم استرس داره میگه نکنه بیبی چک الکیه🤐

انشالله دو قلو داری که از الان اینجوری😅😅😅 وای اصلا حس خوبی نیست 😭 

😂😀 واای ایشالا