2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منفی شدم    

عزیزم‌متاسفم 🥺🥺

قوی باش انشاالله که طبیعی مامان بشی 

خدایا به همه منتظرا به راحت ترین شکل نی نی بده 😭😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من ابن سینا 377 دادم گلم خوبکاری کردی بنظرم جایی که طرف قراردادتون بود

آره واقعا

عزیزم پانکچر چقدر طول میکشه؟ به من گفتن ۶ونیم صبح اونجا باشم. همسرم ساعت ده باید بره جایی . تا اونموقع تمام میشه؟

راستی اسپرمو اول میگیرن یا همزمان با پانکچر؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم چقدر حرفات به دلم نشست ان شاالله که نینی گلتو صحیح و سالم بغلش کنی برای ماها هم دعا کن گلم ر ...

23 اذر برا غربالگری دوم میرم دیگه مشخص میشه ایشالا. جنسیتش مهم نیست فقط الهی سالم باشه و عاقبت بخیر.

منفی شدم    

متاسفم عزیزم😢😢 ناراحت شدم🥺 ایشالا سری بعد حتما مثبت میشی ، تو این راه نباید ناامید بشی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم من ۷روز روزی دوتا واژیفم و ۲تا استرادیول و یک روز در میان آمپول واریوپپتیل میگرفتم امروز ...

عزیزم فکر کنم برای هشتم پریودی ضخامتت خوبه ها. چون تازه دیواره رحمت ریخته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آهان پس احتمال بارداری هست گلم، اول ببین شاید حامله باشی

عزیزم دیروز پریود شدم ممنون که جواب دادی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام‌دارچین‌جون انشالله‌فرداخوش‌خبری؟ عزیزم‌این‌سری‌چه‌کارهایی‌وداروهایی‌استفاده‌کردی؟ من‌امروزمی ...

سلام عزیزم. انشالله، انشالله هممون دلمون شاد شه.

این دفعه خیلی دارو گرفتم. قبل انتقال ال دی و هیدروکسی کلروکین، فولیک اسید 5-MTFH، فرتیل سی ام، ماکاویت، ویتامین ای، استرادیول، آسپرین. بعدش هم تقریبا همه اینا بجز ال دی و ویتامین ای. به جاش دوفاستون، شیاف پروژسترون، آمپول انوکساپارین و یه آمپولی بود دو روز زدم همون اوایل انتقال که نمیدونم اسمش چی بود   

عزیزم‌متاسفم 🥺🥺 قوی باش انشاالله که طبیعی مامان بشی  خدایا به همه منتظرا به راحت ترین شکل ن ...

لیانا جون چیزی نمونده روی ماه گل دخترت رو ببینی. از طرف من دست کوچولوی نازش رو ببوس که باعث خوشحالی دوست خوبمون لیانا جون شده. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم ان شاءالله که فردا با دل خوش و خبر خوش میای. دارچین جون شما چجور متوجه شدید مشکل ایمنی د ...

من از دو سال پیش آنتی تی پی او داده بودم و میدونستم بالاست. بعد که یه IUI و IVF ناموفق داشتم چند تا آزمایش کلی برام نوشت. عددهام لب مرز بود.