2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
دکترم نگفت چون من طبیعی باردارنمیشم شوهرم ازوهست شاید بخاطر این نگفتن

نه دیگه ربطی نداره، عکس رنگی از واجبات هست، درسته فقط به ظاهر همسرتون مشکل دارن اما دلیل نمیشه شما دقیق بررسی نشی 

ببین تصور کن دور از جون یه مشکلی باشه که با عکس راحت قابل پیدا کردنه، اون وقت اگر کشف نشه، شما هی انتقال میدی، هی منفی میشه، بعد اون وقت میری دنبال ivig باز منفی میشه، بعد دیگه نمیدونی چی کار کنی، در صورتی که باید بررسی بشی عزیزم 

آره عزیزم میدونم منم چون هم سینال هم گونال استفاده کردم و هیچکدوم جواب نداده میخوام ببینم دیگه چه آم ...

ببین به دکترت بگی قطعا برات تغییرات اساسی تو سیکل میده البته اگر تخمک ها بی کیفیت باشن و مشکل اصلی اسپرم نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای عزیزم لک لاله گزینیه        

بچه ها من خیلی ترسیدم دو روز دیگه وقت پریودمه نکنه دارم پریود میشم؟

قبلا به خاطر یبوست ببخشید ولی از مقعدم خون اومده ولی این خون نیست لک قهوه ایه 

اصلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم 

دعام کنین بچه ها 

من هیچ علائمی نداشتم اصلا نمیدونم این علائمه یا نه 😭😭😭

خداجونم شکرت       
چه آمپولی عزیزم؟ چی شده؟ گلم من تاپیک رو مثل گذشته نمیرسم بخونم واسه همین در جریان نیستم

پستم رفت چنتا عقب زینب جون 

خوشحال شدم جوابمو دادی لطفا کمکم کن

خداجونم شکرت       
عزیزم ایشالله که صبح دلت شاد شه بیای دل مارم شاد کنی بحق علی.ولی اگه فکر میکنی بی بی چک بهت استرس می ...

بابت دعای قشنگت ممنونم.ان شاء الله .یعنی میشه خدا     به امیداینکه مثبته فردا میزنم .

بچه ها من خیلی ترسیدم دو روز دیگه وقت پریودمه نکنه دارم پریود میشم؟ قبلا به خاطر یبوست ببخشید ولی ا ...

امیدوار باش.چرا اینقد به خودت استرس میدی .چرا فک نمیکنی لک لاله گزینیه ؟ 

امیدوار باش.چرا اینقد به خودت استرس میدی .چرا فک نمیکنی لک لاله گزینیه ؟ 

الان زنگ زدم همسرم اونم همینطور بهم گفت 

آخه باورم نمیشه 😭😭😭😭

خدایا منو ببخش 

من خیلی ناامید بودم 

خداجونم شکرت