2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
ستاره جان یه سوال.بعد ازمثبت شدن میشه بااتوبوس سه ساعت راهو رفت وامد کرد؟

کلا باید احتیاط کنید ولی اگه مسیرت همواره و دست انداز نداره فکر نکنم ایرادی داشته باشه ولی باز هم از دکترت بپرس..بلاخره ماها با زحمت بسیار باردار شدیم باید از ریسک پذیری پرهیز کنیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بیبی زدی     هنوز دو روز مونده، ایشالله تا پس فردا مثبت میشه. بچه هایی که با بتای مش ...

چی بگم خواهری .واقعا موندم .اخه چرا نمیشه؟ ده تا جنین داشتم گریدهاشونم aو b بودن .حتی باراول که فرش انتقال دادم بلاست بودن .

بیستم ساعت دوازده انتقال دادم دیگه نمیدونم دوازدهم میشم یا یازدهم

ببین از بیستم ساعت دوازده تا بیستو یکم ساعت دوازده میشه یکروزت... اینجوری حساب ک کن

در اندک من تویی فراوان یارب..
پس یازده ونیم روزمه    پس فردا میرم ازمایش میدم

روز چهارده انتقالت برو آزمایش بده دیگه هم بی بی نزن به بی بی چک خیلی نمیشه حساب کرد گلم انشالله که مثبتی توکل بخدا 😉🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خانم‌ها من بتام روز ۱۲ انتقال ۸۳۱ بود امروز که ۱۴ انتقال بودم ۱۳۲۶  دوبرابر نشده خیلی نگ ...

تا ۶۰ درصد رشد قابل قبوله که برای شما همینطور بوده...توکل کن به خدا و به چیزهای خوب فکر کن😊