2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
ببخشید زینب جون من جواب میدم ببین عزیزم وقتی یه امپول مثله النوا رو میزنی تا ۷ روز هیچ امپول دیگه ای ...

ممنون عزیزم ،منم مرددم،اصلا نمیدونم چه کار کنم ،فقط خدا کنه دکتر به حرفم گوش کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام مهربون جون😍 منو جوجه خوبیم خداروشکر، خودت خوبی؟ آره عزیزم همون سیکل انتقال نمیدونم روز دوم پر ...

عزیزم ببخشید شرمنده کامل نشدبنویسم کارپیش اومد, میگم دردش درچه حدیه? کاش برای منم خراش میدادن خب, الان که روزهشتم شدم نمیشه؟ برای فردا نه پس فردا نوبت دارم برم تبریز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم. چرا گلم.اولش گفتم.رفتم.تو قبضی که بهم دادن نوشته ۱۲ آذر.با دل مهربونت برا منم دعا کن. ...

ای جانم اصلا نگران نباش حال نی نی ات خوبه. چشم حتما قابل باشم دعات میکنم واسه خودتو وتودلیت که سلامت باشین حمدمیخونم

ببخشید خانم های که مثبت شدن برای استراحت بعد انتقال شما چکارهایی انجام دادین؟ فقط سه روز اول مطلق بودین؟ یا کامل؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
من تو بازه ای که میرفتم بیمارستان گونال هام رو بزنم یه خانمه اومده بود تو اورژانس، تخمک اهدایی بود، ...

اره منم ازهمونام که ارزودارم هایپرشم وکلی تخمک داشته باشم. 😭😭😭😭سری قبل5تخمک ویک جنین داشتم 23سالمه. 😪😪

ابن سینا امروز به من اس داده برایه گرفتن مجوز کد ملی رو وارد میکنی مجوزو میده بهت

خوشبحالتون

رویان ک فکری نکرده میگه خودتون برید دنبال مجوز. منم چندجا رفتم ولی جوابشون این بود ب شخص مجوز نمیدیم مراکز و اداره ها باید براتون اقدام کنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خوشبحالتون رویان ک فکری نکرده میگه خودتون برید دنبال مجوز. منم چندجا رفتم ولی جوابشون این بود ب شخص ...

پلیس راهور اشنا نداری؟ یا با مدارک پزشکیتون برید جلوتونا گرفتن نشون بدین

یا رب العالمین
عزیزم ببخشید شرمنده کامل نشدبنویسم کارپیش اومد, میگم دردش درچه حدیه? کاش برای منم خراش میدادن خب, ال ...

عزیزم دردش برای هرکی یجوره بستگی به بدن طرف داره، برای من زیاد بود ولی چون مدتش خیلی کوتاهه خیلی اذیت نمیشی یعنی فوری تموم میشه بعضیا که میگن اصلا براشون درد نداشته

من تو پریودی شنیدم چون دهانه ی رحم بازه ولی اگه با هیسترو باشه غیر پریودی انجام میدن که اونم سیکل قبل از انتقال هستش ولی خراش به تنهاییو همون سیکل انتقال انجام میدن

یعنی الان سیکل انتقالی؟ میخوای به دکترت بگو ولی بعید میدونم الان بشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینب جون تموم داروهای محرک تخمدان یه عملکرد دارن ؟ واینکه میشه هرکدام رو همزمان با دیگری تجویز کرد؟ ...

آستاره جون چیکار کردی؟ زودتر رفتی.. فرمانداری امروز بهم گفت ب شخص مجوز نمیده فقط مرکز باید برای مجوز اقدام کنه. از صبح تا حالا هم هر چی رویان تماس میگیرم جواب نمیدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پلیس راهور اشنا نداری؟ یا با مدارک پزشکیتون برید جلوتونا گرفتن نشون بدین

نه آشنا ندارم.

فقط نامه ترددمیخاد.

ب جز این اصلا ساعت نه شب تا دوازده نمیشه ماشین بیرون اورد. منم شب باید حرکت کنیم. 

اره منم ازهمونام که ارزودارم هایپرشم وکلی تخمک داشته باشم. 😭😭😭😭سری قبل5تخمک ویک جنین داشتم 23سال ...

اگه خدا بخواد ادم با یه جنین هم مثبت میشه. من دوستم ۳۷ سالش بود فقط یه جنین داشت و مثبت شد. بعد هم پر رو پر رو میگفت من دختر میخوام، پسر نمیخوام. پسر شه اصلا نمیخوامش. میگفتیم برو خجالت بکش خدا با یه جنین بهت بچه داده برو خدا رو شکر کن، جنسیت چه اهمیت داره. میگفت نه. الا و بلا خدا باید بهم دختر بده. خدا رو شکر بچش هم دختر شده و ایشالا اسفند به دنیا میاد. خدا بخواد یه جنین هم مثبت میشه. تعداد مهم نیست، خواست خدا مهمه. فقط تعداد بیشتر باشه نمیدونم چرا یه جورایی خیال ادم راحت تره. از خدا بخواه، ایشالا میای خبر بارداریتو بهمون میدی. به چیزای خوب خوب فکر کن.

آستاره جون چیکار کردی؟ زودتر رفتی.. فرمانداری امروز بهم گفت ب شخص مجوز نمیده فقط مرکز باید برای مجوز ...

نه عزیزم،من هنوز نرفتم ،فقط دارم آمپولهام رو میزنم ،خدا کنه تا اون موقع راهی پیدا بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره منم ازهمونام که ارزودارم هایپرشم وکلی تخمک داشته باشم. 😭😭😭😭سری قبل5تخمک ویک جنین داشتم 23سال ...

من با ذخیره ۱.۳ هایپر شدم ۱۱تاتخمک بالغ داشتم امکان داره شماهم هایپر بشی دعا کن کیفیت تخمک و اسپرم خوب باشه و جنین خوبی براتون تشکیل بشه حالا چه ۵تاتخمک چه ۲۰تا.