2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
دوستان این میشه دومین پریودم بعد انتقال منفی ولی ۵ روزه عقب انداختم نمیشم.چی کار کنم؟؟؟ گفته سومی ب ...

منم پریود دومم بعد یک هفته شدم

ولی اصفهان پریود دوم میری واسه انتقال

چند وقته داری تزریق میکنی؟ شکمت تخته؟ من انوکسا دارم. الان فکر کنم 11 روزه که زدم. اما خیلی آروم میز ...

از ۱۵ شهریور دارم هپارین تزریق میکنم روزی دوبار😞

نه تخت نیست شکمم...

اروم تزریق میکنم ولی فایده نداره..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پریود دومم بعد یک هفته شدم ولی اصفهان پریود دوم میری واسه انتقال

😭😭😭

خیلی طول میکشه اینجوری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دکتر کلانتر را چطوری میتونم نوبت بگیرم؟

بعید میدونم بهت نوبت بدن

دوستم زنگ زده بود گفتند فقط واسه سقط های مکرر و نازایی های چندین ساله نوبت میدیم

انشاالله که به شما نوبت بدن

تا پریود دومت اومد روز دوم برو واسه انتقال

نمی دونم والا الان تو این کرونا و تعطیلی ها😭😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از ۱۵ شهریور دارم هپارین تزریق میکنم روزی دوبار😞 نه تخت نیست شکمم... اروم تزریق میکنم ولی فایده ن ...

سلام ببخشید من الان متوجه شدم انعقاد خون دارم خیلی زیاد هم. از قبل انتقال هپارین میزدین؟ 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
بچه ها من روز ٨ انتقالم  روزانه ٣ يا ٤ بار عطسم ميگيره بنظرتون اشكالي نداره؟

منمم عطسه زیاد میکنمم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
زینب جون تموم داروهای محرک تخمدان یه عملکرد دارن ؟ واینکه میشه هرکدام رو همزمان با دیگری تجویز کرد؟ ...

ببخشید زینب جون من جواب میدم ببین عزیزم وقتی یه امپول مثله النوا رو میزنی تا ۷ روز هیچ امپول دیگه ای نمیزنی ولی بعد که میری سنو بهت امپول میده اون وقت میتونی بهش بگی سینال نده منم دوشنبه برم میگم پرگورریس بده نه سینال چون ازش خیری ندیدم نمیخوام این بار بزنم

دکتر قدیری که اصلا جواب سوال نمیده. ماما هاش جواب میدن. من یه بار دکتر رضوانی را توی مرکز دیدم چقدر ...

میگم دکتر قدیری غیر ساعتایی که تومطب هستن هم ماما سوال جواب میده؟من چندباری سوال دلشتم زنگ زدم جواب نمیدن نمیدونم کلا اینجوره یا نه

یا رب العالمین