2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

دوستان این میشه دومین پریودم بعد انتقال منفی ولی ۵ روزه عقب انداختم نمیشم.چی کار کنم؟؟؟

گفته سومی بیا واسه انتقال بعدی ولی سر دومی گیر کردم😭😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
امروز روز چندمه جنینات هست؟ من وشوهرم هیچکدوم دارو نداشتیم.شوهرم ازواسپرمه از بیضه اسپرم گرفتن

من دوشنبه هفته پیش پانکچر شدم. امروز ۵ یا ۶ میشه که گفتن به مرحله بلاست نرسیده.  

شما بدون دارو تخمکات خوبن؟ یعنی برای تخمک کشی هیچ دارو و آمپولی استفاده نکردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله عزیزم . امیدوارم دوروز دیگه هردومون با حواب ازمایش مثبت کلی ذوق کنیم  

شما دوشنبه ای؟ من سه شنبه آزمایش دارم

من بدنم چند روزه به خارش افتاده و کهیر میزنه. دقت کردم دیدم محل تزریقم هم خیلی میخاره. الان زنگ زدم مرکز، ماماش از دکترم پرسید گفت به جای آمپول پروژسترون روزی دو تا شیاف و دو تا دوفاستون بخورم. شماره پروندمو گرفت که یادداشت کنه. ماما تاکید کرد که حتما جایگزین کنم.

حالا پشیمونم که کاش زنگ نمیزدم. میخارید، میخاروندم دیگه.. میترسم شیاف اثر نکنه. لکه بینی رو هم تشدید کنه.. آخه دفعه قبلی شیاف استفاده میکردم   

شما دوشنبه ای؟ من سه شنبه آزمایش دارم من بدنم چند روزه به خارش افتاده و کهیر میزنه. دقت کردم دیدم م ...

پوست منم خیلی خشک شده میخاره ، کهیر نزده ولی ، جای امپولمم هم کبوده درد داره هم میخاره

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مم دفعه اولم بود بقیه دکترارانمیدونم چجورن شاید همشون اینجور باشن زیاد با بیمار حرف نمیزد فقط سونوم ...

دکتر قدیری که اصلا جواب سوال نمیده. ماما هاش جواب میدن. من یه بار دکتر رضوانی را توی مرکز دیدم چقدر با حوصله جواب میداد تعجب کردم

حتی پوست لبمم ترک خورده انقد خشک شده

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من دوشنبه هفته پیش پانکچر شدم. امروز ۵ یا ۶ میشه که گفتن به مرحله بلاست نرسیده.   شما بدون دار ...

چرا دارو داشتم منظورم تقویتی ومکمل بود.من روزی ۱۵۰ تا سینال زدم از دوم تایازدهم و صبح های ۱۰ و۱۱ و۱۲ هم اورگالترون زدم.دوازدهم شب هم امپول ازاد سازی زدم چهاردهم پانکچر شدم.دکترم‌گفت تخمکام زیادنیستن ولی خودش درمورد کیفیتشون هیچی نگفت.۱۰تافولی داشتم‌که ۸تاتخمک شد دوتاش خوب نبود ۶تاشو تزریق کردن که ۳تاجنین شد گفته بودن روزسوم برم انتقال که رفتم‌کنسل شد‌گفتن جنینا ضعیفن باید بلاست بشن روز پنجم رفتم دوباره کنسل شد روز ششم گفتن جنینا بلاست نشدن وتموم.

یا رب العالمین
دکتر قدیری که اصلا جواب سوال نمیده. ماما هاش جواب میدن. من یه بار دکتر رضوانی را توی مرکز دیدم چقدر ...

اره اگه سوال میکردن جواب میداد ولی اینکه انگار هیچی به ادم نمیگن وهیچ توصیه ای نمیکنن یجوریه

یا رب العالمین
دکتر قدیری که اصلا جواب سوال نمیده. ماما هاش جواب میدن. من یه بار دکتر رضوانی را توی مرکز دیدم چقدر ...

شما اگه مشل از خودته میخوای یسری هم نوبت دکتر کلانتر رابگیر ببین چی میگه .شماچه داروهایی مصرف کردی؟

یا رب العالمین
شما اگه مشل از خودته میخوای یسری هم نوبت دکتر کلانتر رابگیر ببین چی میگه .شماچه داروهایی مصرف کردی؟

منم از روز سوم پری hmg و سینال میزدم هرکدوم ۳ تا. بعدش هی ادامه داد و بعدش آمپول گونادوتروپین را اصافه کرد

عزیزم درد اصلا ملاک موفقیت و عدم موفقیت داروها نیست پاسخ بدنت هم خوب بوده به داروها  دیگه این ...

زینب جون تموم داروهای محرک تخمدان یه عملکرد دارن ؟

واینکه میشه هرکدام رو همزمان با دیگری تجویز کرد؟مثلا النوا با پرگووریس ؟

استرس گرفتم ،حس میکنم بدنم به سینال جواب نده ،خیلی از بچه ها با ذخایر بالا تر سیکلشون کنسل شد 😞دکتر محیطی داخل پرونده نوشته بود سیکل بلند به همراه سینال و هاش ام جی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...