2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
هزینتون چه قدر شد؟

تو این دو سال خورد خورد هزینه کردم حساب نکردم راستش، البته ویزیت و سونو رو مطب میرفتم کارای پانکچرو انتقالو بیمارستان

ولی دولتی کلا هزینه ها خیلی کمتر میشه چون طرح تخفیفی دارن شاید برای یه دوره نهایت 4-5 تومن بشه شایدم کمتر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رزانا جون منم مثل شما بودم، تا قبل رابطه من خوب بودم اما بعدش ترشح شدید و بوی بد و... به هردکتری هم ...

عزیزم‌میشه‌بگی‌اسم‌داروهای‌همسرت‌چی‌بود؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام به همه دوستان بچه ها من تا الان دو بار iui و دوبار میکرو کردم.  بار اول که میکرو کردم یه ...

منم مثل دفعه دوم شما شدم سه تاجنین که بلاست نشدن وانتقالم کنسل شد.شوهرم ازو اسپرم هست جنین شناس گفت احتمالا مشکل از اسپرمه

یا رب العالمین
سلام عزیزم. نه نمینویسن. وقتی همه چی خوبه دلیلی نداره عزیزم.‌ اوه آمینو؟؟؟ ترلا جون چه جوری به این ن ...

ای جان به سلامتی ایشالله که به دل خوش 🥰🥰🥰

🤣🤣🤣 من نه اینکه خیلی وسواس گرفتم فکر کردم که شاید آمینو باید انجام بدم اخه یکی از خانما توی مام میگفت برای من همه چی خوب بود ولی دکتر متین سلفری برام نوشت اما به من گفت چون من دوقلو دارم سلفری نمیتونم انجام بدم و حتما دکتر بهم آمینو میده. خیلی منو ترسوند

شما بعد سونو ان تی که رفتی پیش دکتر متین بازم سونو کرد؟