2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم😘 شما خودتون تا حالا آمپول عضلانی به خودتون زدین؟ راستی گلم من میخام آمپول پروژسترون تزر ...

عزیزم کلا قلق تزریق پروژسترون تزریق عمیقه..... 

حتی یه سری سر سوزنها بلندترن بهتره از اونا استفاده بشه..... 

اصلا نترسین تا ته فرو کنین اینطوری کلا کمتر درد میگیره و جاش کمتر سفت میشه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما تورویان چه کارایی کردن که تو مرکز شهرخودتون نکردن؟دارو وازمایشا واینا منظورمه؟

والابرا میکرو اولی شوهرم شاید بیش از ۴۰ نوع قرص میخوردکه تاثیری نداشت .رویان که بهمون گفتن اصلا اشتباهه این همه قرص تجویز کردن ولی خب اون موقع تجویز دکترش بود با اینحال هم اسپرم چندانی نداشت  تسه شد .یعنی اونهمه دارو هیچ تاثیری نداشت حتی بنظر خودم اینهمه دارو با هم تاثیر عکس هم میذاشت. دکتر خودمم که به اشتباه گفت ذخیرم با توجه به سونو خیلی کمه و داروهای قوی داد که تخمدونام شوکه شدن اول تخمک کمی تولید کردن اما بعدش زیاد شد اما همه ریز بودن و بدرد نمیخوردن.کلا ۵ تخمک خوب داشتم و با همین ۵ تخمک هم هایپر شدم .پریود شدم زفتم سونو گفتن کلی فولی تو تخمدونات داری و تاثیر داروهای پانکچره.حساب کنین چقد دارو به ما داده بود که موقع پریودی هنوز تاثیرش بود. رویان که اومدیم همه داروها رو قطع کرد  اسید فولیک براش تجویز کرد و اورتومول فرتیل پلاس و اون شرایطی که گفتم رو توصیه کردن حتما رعایت کنه.خدا رو شکر جواب داد. اونجا هم که ازمایشات روتین که همه میدن قبل از پانکچر رو گرفتن.تازه گفتم دکتر خودم حتی ازمایش ذخیره تخمدانم رو قبول نداشت و میگفت ذخیرت کمه و بدرد نمیخوره. ولی رویان اومدیم سونو شدم گفتن دخیرت اتفاقا به عدد ازمایشت میخوره. برا شوهرم هم یسری ازمایش ژنتیک نوشتن که دلیل صفر شدنش رو بفهمن که تو هیچ کدوم مشکل نداشت 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، نی نی یازده روز بدنیا اومده ، خداروشکر خوبه ، یکم زردی داشت که با قطره اوردیمش پایین ، ...

قدم نورسیده مبارک عزیزم، ان شاالله که قدمش پر خیر و برکت باشه واستون و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه، چند هفته بودین؟ وزن نی نی چند بود؟ 

اره دقیقا عزیزم 🤣🤣 خود دختر بهم گفت امروز روز اول کاریم هست پس ناشی بوده اصولی کار میکرده راستی ع ...

عزیزم هر چی کمتر فرو کنین بدتر میشه...... 

تزریق عمیق و آروم کمک میکنه کمتر اذیت بشه و قلمبه قلمبه بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گریه نکن عزیزم خدا حتمانگاه میکنه اذیت نکن خودتو حالاتویه گل پسرنازداری اینجوری ماهاچی بگیم??? 😞😞 ...

فدات‌بشم

آره‌راست‌میگی

انشالله‌خدااول‌‌‌به‌شماودوستان‌دیگمون‌نگاه کنه‌

بعدش‌امسال‌ماها

که‌واقعا‌بددردیه😔

عزیزم‌‌‌‌اینم‌میگذره‌..خدابزرگه

عزیزم‌بابت‌دعات‌ممنونم

انشالله‌خدا‌بهت‌یه‌دوقلوی‌نازبده

براخودت‌ومادرت‌‌حمدمیخونم‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والابرا میکرو اولی شوهرم شاید بیش از ۴۰ نوع قرص میخوردکه تاثیری نداشت .رویان که بهمون گفتن اصلا اشتب ...

وای ۴۰ نوع قرص شوهرمن یکی هم ندادن بهش اما هیچ توصیه ای نکردم که چکارکنه چی را رعایت کنه

یا رب العالمین

دوستای نازنینم من خودم نرسم و تمام تزریق هامو خودم انجام میدم پروژسترون رو حدود یک دقیقه طول بدین تزریقشو و خیلی  آروم تزریق کنید و اگه درد داشت حتما حوله گرم بزارید و انوکساپارین رو از شکم دردش کمتر و اونم خیلی خیلی آروم تزریق کنید کبود نمیشه و اصلا نمی سوزه. من اصلا بدنم کبود نشده و باسنمم سفت نمیشه دردش خیلی کمه

باشه ممنون گلم میگم عزیزم همش میترسم به عصب سیاتیک بزنم چیکار کنم خیالم راحت بشه که اونجا نزدم راه ...

همون یک چهارم بالا و بیرونی رو انتخاب کنی خیالت راحته.... 

وای ۴۰ نوع قرص شوهرمن یکی هم ندادن بهش اما هیچ توصیه ای نکردم که چکارکنه چی را رعایت کنه

بخدا معدش دیگه داغون شده بود.اصلا یکی از دلایل پیشرفت نداشتنش هم بنظرم همین بود. داروها رو که قطع کرد فقط دو دارو داد و اوت شرایط رو گفتن رعایت کنه خیلی بهتر شد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنون عزیزم ازدلداریت ،میگم چندتا فولی داشتی ک هایپرشدی؟بعدش همون موقع ک هایپرشدی برات انتقال دادن؟م ...

اخرین سونو رو دوشنبه انجام دادم که گفتن فقط سه تا فولیکول خوب دارم بقیه ریزن، اما بعد پانکچر ۲۸ تا تخمک داشتم!! خودم شاخ دراوردم. ماه بعد برام انتقال دادن و خدا رو شکر تست بتام مثبت شد و تازه استرسای اصلی و سختیام شروع شد. تازه میفهمم اون دوره ای وی اف چقدر اسونتر بود. ابسه دندون و دندون درد وحشتناک، لک بینی، استرس تشکیل قلب، حالت تهوعای وحشتناک، یبوست شدید، غربالگری اول و خدا خدا که بچم منگول نباشه، سرویکس لب مرز، هماتوم و احتمال دیابت بارداری و... تازه یک سومش گذشته. میخوام بگم تنها کسی که میتونه کمکمون کنه خداست. به خدا توکل کن ایشالا بهترین ها برا هممون رقم میخوره

ممنون عزیزم ازدلداریت ،میگم چندتا فولی داشتی ک هایپرشدی؟بعدش همون موقع ک هایپرشدی برات انتقال دادن؟م ...

دو شنبه سونو کردم پنج شنبه پانکچر. تو روزای اخر پیاده روی کردم. حتی اگه سونو اخرت حس کردی سایز فولیکولت خوب نیست نگران نشیا. تو روز پانکچر حتما خوب خواهند بود