2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم. ممنون که جواب دادین. من خیلی خیلی بیشتر از اینا دارم رعایت میکنم. حدود نه ماهه که همه ی ای ...

بنطر من سنتی و شیمیایی با هم استفاده نکنین خب اگه هم داروهای شیمیایی اثری داشته باشن داروهای سنتی شاید با طبع شوهرتون سازگار نباشن و اثر داروهای شیمیایی رو خراب کنن. من اصلا اعتقادی به داروهای سنتی ندارم. بنظدم قطع کنین سنتی رو ببینین تغییر نمیکنه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
جنیناتون را گذاشتن بلاست بشه؟

انتقال سومم یه دو روزه انتقال دادن.۴ تا دیگه داشتم گذاشتن بلاست بشه دوتاش بلاست شد که سه روز بعد از اون جنین دوروزه انتقال دادن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم بله هواگیری هم باید انجام بشه....  

ممنون گلم میگم عزیزم من رفته بودم درمانگاه پرستار رو دیدم برای یکی آمپول میزد وقتی آمپول رو فرو کرد تو باسین سرنگ رو یه مقدار کشید بعد آمپول رو تزریق کرد علتش رو پرسیدم گفت بخاطر اینکه اگه سرنگ  رو بکشیم و خون وارد سرنگ بشه یعنی  به رگ زده شده  باید سوزن رو خارج کنیم و از تزریق خودداری کنیم یعنی بنظرت حرفش درسته یعنی منم سرنگ رو یه کم بکشم قبل از تزریق؟

ممنون گلم  یه کلیپ دیدم اول با سرنگ هوا را وارد آمپول کرد بعد آمپول رو وارد سرنگ کرد آیا این ک ...

نمیدونم عزیزم چون من خودم تا حالا رو رو نکشیدم... 

همسرم تزریق میکنه..... 

فقط گاها دور نافیامو خودم زدم..... 

با آمپولهای تزریق عضلانی همسرمو

که اونارم خودش آماده میکنه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما یه سوال دارم دکتربه من استرادیول داده برایه انتقال عوارضشو میخونم خیلی بد نوشته راسته؟

عزیزم به عوارض داروها کاری نداشته باش..... 

استامینوفنم عوارض داره... 

فقط اگه شرایط خاصی داری که یه دارویی برات ممکنه خوب نباشه به دکترت بگو... 

غیر اون کاری به عوارض نداشته باش اصلا...... 

چون اینطوری فکر کنی اصلا نباید وارد این راه بشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم میگم عزیزم من رفته بودم درمانگاه پرستار رو دیدم برای یکی آمپول میزد وقتی آمپول رو فرو کرد ...

سلام گلم،آره به این کار آسپیره کردن یا همون هواگیری کردن میگن،که حتما تو تزریق عضلانی باید انجام بشه،باید سر سوزن رو بادست چپ بگیری و با دست راست آسپیره وتزریق رو انجام بدی،البته منظورم اگر دست راستی@

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
من دفعه قبل سیکل طبیعی بودم منفی شدم. ان شاالله شما مثبت میشی.بدن تا بدن فرق داره.نمیشه بگی چون من م ...

البته هنوز معلوم نیس باید ۲آذر برم دوباره سونو بشم اگه خوب باشه انتقال میده

ممنون گلم میگم عزیزم من رفته بودم درمانگاه پرستار رو دیدم برای یکی آمپول میزد وقتی آمپول رو فرو کرد ...

بله عزیزم به این کار میگن آسپیره کردن...... 

همسر من اوایل تزریق این کارو میکرد اما حرفه ای تر شد دیگه انجام نمیداد... 

برا همینه هر چی کسی که تزریق میکنه ناشی باشه بهتره...... 

خخخخخخخخ..... 

ممنون گلم  یه کلیپ دیدم اول با سرنگ هوا را وارد آمپول کرد بعد آمپول رو وارد سرنگ کرد آیا این ک ...

عزیزم بعضی مواقع  سر سرنگ کمی سفت هستن ،برا همین اینکار رو میکنن،میخوان روان بشن،ولی مبنای علمی نداره ک شما فک کنید برای تزریق مهمه@

بله عزیزم به این کار میگن آسپیره کردن......  همسر من اوایل تزریق این کارو میکرد اما حرفه ای تر ...

آره ،اما هیچ وقت نباید اصول اولیه رو فراموش کنیم، من برا خودم پیش اومد موقع تزریق آسپیره کردم ،تو رگ بود،خون پاشیدد تو سرنگ،تازه پنی سیلین بود هم،واویلا میشد اگر تزریق میکردم

عزیزم بعضی مواقع  سر سرنگ کمی سفت هستن ،برا همین اینکار رو میکنن،میخوان روان بشن،ولی مبنای علمی ...

این نکته جالبه..... 

الان که گفتین متوجه شدم...... 

چون چند دفعست برا همسرم ب۱۲ که تزریق میکنم اولش هر چی فشار میدم سیلندرش حرکت نمیکنه پس سرنگش کیفیتش خوب نیست و روان نیست..... 

ون قبلا با اون یکی سرنگها تزریق میکردم راحت بود.... 

شاید قبل تزریق چند بار حرکت بدیم بعد تزریق کنیم بهتر باشه..... 

منم همش به خودم میگم چرا هر چی فشار میدم حرکت نمیکنه بعد یهویی میره..... 

خخخخخخخخخ...... 

نگو سرنگش بد قلقه......