2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
لی لا جان جفت منم خلفیه.پس ان شاالله منم حدود یه ماه دیگه حرکتشو متوجه میشم. ای جان😍😍😍چقد هیجان ...

ای جونم. خدا برات حفظش کنه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرکز مام عزیزم. پیش دکتر نصر هنوزم همون مرکز میرم منتها تحت نظر دکتر متین. یه بارم دکتر علیرصایی وی ...

منم مرکز مام میرم ، کل بارداری و میشه همونجا تحت نظر بود ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم همچنین شما من ۵ تا انتقال دادم ۳ تا ۴ روزه ۲ تا بلاست دفعه اولم بود بتاتون کاملا رشد ...

من از اول خیلی به خودم استرس الکی وارد کردم سر هرچی از یکی راحت میشدم باز ی استرس جدید داشتم اول رو بتا خیلی خودمو اذیت کردم بعدم هماتوم باز ازمایش غربالگری و سلفری باز الان دوباره هماتومم برگشته فک میکنم همش به خاطر استرسو حرص و جوش الکیه که میزنم . ان شاالله از شما دوقلو باشه و مراحلشو به سلامتی پشت س بزارید 

قربونت عزيزم  تو بروشوري كه به من دادن نوشته بستني اصلا نخوريد بعد انتقال

دیگه چیا رو نوشته عزیزم میشه اینجا هم چیزایی که بهتون گفتن رو بگید که ما هم استفاده کنیم ازت خیلی ممنون میشم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم. آره منم تماس گرفتم،همینو گفتن،بهشون گفتم شما مرکز درمانی هستید مثلا،ما اینهمه دارو مصرف ...

فکر کنم مدارک پزشکیتون رو نشون بدین جریمه نکنن. دیروز رفته بودم مطب دکتر ، خانمی اومده بود میگفت پلیس راه جاده رو بسته بود اجازه تردد نمیداد پرونده و مدارک پزشکی مون رو نشون دادیم اجازه داد رد بشیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
روز ۱۲ و ۱۰ انتقالم بود امروز  انتقالم دو مرحله ای بود بتا ۸۳۰ بود

ای جووونم مبارکت باشه عزیزم دکترتون دکتر عارفی بودن؟ برای من دوهفته بعد انتقال آزمایشو نوشتن برای شما زودتر نوشته بودن؟ عزیزم ایشالله بقیه مراحل به خوبی خوشی سپری کنی بحق علی برای ماهم دعا کن الان دیگه مامانی دلت پاکه

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان من رفتم پیش کلانتریروز۸ پری سونو شدم نظرش این بود که ۱۲ سیکلم هم برم سونو کنه واگر همه ...

من دفعه قبل سیکل طبیعی بودم منفی شدم. ان شاالله شما مثبت میشی.بدن تا بدن فرق داره.نمیشه بگی چون من مثبت نشدم شما هم همینطور میشی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه عزیزم برای تو خوبه سنتم کم بود نه؟ من ۳۶ سالمه، یکمم تخمدانهام تنبلن دربرابر آمپول و قرص! خودم گف ...

وای ایشالله که نداری منم چندروزی بودتوهم کرونازده بودم ایشالله کرونانداریم. اره من تازه24سالم شده و این همه تنبلم. منم بدنم زیادجواب نمیدن. 😥😥😥انشالله کلی تخمک وجنین باکیفیتAداری ,دست گلت دردنکنه حتماخبرم کن چون شبیه همیم. وای یعنی من برسم36سالگی دیگه تموم شدن ذخیرم وپریودنمیشم؟؟ 

آهان...فدات شم تاپیک چهارده معصوم منظورته؟......خیلی هم عالی عزیزم......مننون از دعای قشنگت گل نازم. ...

نه عزیزم تو همین تاپیک بودم تقریبا 1 ساله اینجام 🌺

ممنونم از راهنماییتون. انشااله به زودی زود هممون مامان میشیم و تاپیکو میترکونیم 💗💃