2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم تک فرزندم زیاد خودتو ناراحت نکن فقط بابچت رفیق باش همین. هرچی خداصلاح بدونه بهتره من الان ...

باشه‌عزیزم‌

سعی‌میکنم‌‌..

اماسخته...وقتی‌میبینم‌دوربریام‌‌بچهاشون‌خواهریابرادر‌دارن

امابچه‌ی‌من‌تنهاموند..دیونه‌میشم

بی‌دلیل‌اشک‌میریزم‌‌وپنهانی‌اشکهاموپاک‌میکنم‌پسرم‌نبینه

نمیدونم‌حکمت‌خداچیه😔

عزیز‌دلم‌مطمعن‌باش‌عمل‌مامانت‌سخت‌نیس

مامان‌منم‌‌هرده‌روز‌پریود‌میشد‌وخونریزیش‌زیادبود

فیبروم‌داشت‌ورحمشم‌بزرگ‌تر‌شده‌بود..دکترگف‌بایددربیاری

خداروشکر‌عملش‌خوب‌بود..عملش‌مثل‌سزارین‌بود

یه‌ماه‌ازش‌نگهداری‌‌کردیم‌وخوب‌شد

مطمعنم‌روزهای‌خوبی‌درپیش‌داری

خوب‌شدن‌مامانت

مامان‌شدنت‌خودت

به‌امید‌خدا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نسخه ۳ و ۴ به دردت میخوره چون جنین فریز داری....  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: بر ...

ایندفعه برم میگم برام بنویسه. ممنونم. برای سیکل انتقال که رفتم اولش گفت برات خراش میدم ولی پشیمون شد گفت برای منفی مکرر انجام میدیم. کاش انجام داده بود شاید گرفته بود. 

مرسی عزیزم بله دکتر عارفی هستن نه من خودم چند روز زودتر رفتم چون ۹ سیکلم بیبی چک مثبت شد فک کردم شا ...

عزیزم تبریک میگم، انشاءالله به سلامتی این دوران رو بگذرونی و نی نی سالم بیاد بغلت  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اگه  تو سيكل ivf  هستيد كه مشكلي نداره بخوريد  ولي قائدتا بايد از ٣ ماه قبل شرو ...

از حدودا سه ماه خوردم روزی ۲۰۰۰ولی الان میخوام اگه اشکالی نداشته باشه ۴۰۰۰بخورم چون تخمکام دکتر با سنو گفت بی کیفیته