2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
شما هم رویان میری ؟؟ گرید جنیناتون چی بود؟ من ایندفعه بار دومه می خوام برم واسه انتقال شما خراش ا ...

آره رویان میرفتم. جنینام همه گرید بی بودن. نه من تنها کاری که برام انجام دادن انتقال جنین دو مرحله ای بود که خدا رو شکر جواب داد و مثبت شدم.دفعه سومم بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره رویان میرفتم. جنینام همه گرید بی بودن. نه من تنها کاری که برام انجام دادن انتقال جنین دو مرحله ا ...

واسه منم بی ۴سلولی ان.نمی دونم شوهرم میگه خراش اینا نه خودم میگم انجام بدم شاید مثبت شه😔😔😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خوبه عزیزم نگران نباش رشدمیکنن, وای به من پس کم دارو دادن اگناری توروزی300واحدمیزدی. دوشنبه بشه برم ...

نه عزیزم برای تو خوبه سنتم کم بود نه؟ من ۳۶ سالمه، یکمم تخمدانهام تنبلن دربرابر آمپول و قرص! خودم گفتم سینال نده چون قبلن یکی زده بودم موثر نبود برام. من پنج روز اول اچ ام جی میزدم روزی چهارتا. ولی رفتم سونو گفت کمه فولیکولام عوض کرد شد پرگوریس. انشالله تو هم کلی تخمک با کیفیت داشته بشی. مهم در هرحال کیفیتشونه نه لزوما تعداد. 

دعا کن من کرونا نداشته باشم چند روزه پیشونی درد دارم. اگر برم پانکچر خبر می دم بهت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مبارک باشه عزیزم میشه بپرسم بتاتون چند بود و روز چندم بله عزیزم درسته بتام ۸۳۰

خداروشکر نتیجه گرفتین مبارکتون باشه ان شاالله که ب سلامت و بدون استرس این دورانو سپری کنید

من روز ۱۵انتقالم ۱۴۰ بود ۴۸ ساعت بعد ۲۲۴ و بعد ۴یا۵ روز شده بود ۳۴۰۰ فک کنم همین حدودا بود من خیلی برا بتا استرس داشتم چون بقیه دوستان عددشون بالا بود از من پایین . شما چندتا انتقال دادین و چند روزه و دفعه چندمتونه؟

واسه منم بی ۴سلولی ان.نمی دونم شوهرم میگه خراش اینا نه خودم میگم انجام بدم شاید مثبت شه😔😔😔

اونا که بحرف من و شما گوش نمیکنن. اگه صلاح بدونن انجام میدن

من چند بار گفتم گفتن اگه دکترت صلاح بدنه خودش انجام میده. این انتقال دو مرحله ای رو هم دکتر محیطی تو پروندم نوشت .شانس خوبم اون روز دکتر خودم نبود وگرنه طبق اون دوبار قبلی باز عادی برام انتقال میداد. منم جنینام چهار سلولی بی بودن دوروزه. دیگه برا مرحله دوم ۴ تای آخر رو گذاشتن بلاست بشه که دوتاشون بلاست شد سه روز بعد از مرحله اول انتقال دادن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام گلی...ایشاله که به سلامتی زایمان کنی...عزیم متنت کلی بهم انرژی مثبت داد مننونم ازت...

سلام عزیز دلم. ممنونم.همچنین عزیزم. خوشحالم کردی خیلی، خدا خوشحالت کنه الهی 😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خداروشکر نتیجه گرفتین مبارکتون باشه ان شاالله که ب سلامت و بدون استرس این دورانو سپری کنید من روز ۱ ...

ممنون عزیزم همچنین شما

من ۵ تا انتقال دادم ۳ تا ۴ روزه ۲ تا بلاست

دفعه اولم بود

بتاتون کاملا رشد نرمالی داشته چون یه قل بود زیاد نبود

حالا نمیدونم واسه من چنتاس

شاید دوقلو باشه شاید هم نه

اونا که بحرف من و شما گوش نمیکنن. اگه صلاح بدونن انجام میدن  من چند بار گفتم گفتن اگه دکترت صل ...

مرسی عزیزم

خداروشکر مثبت شدی

واسه منم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم همچنین شما من ۵ تا انتقال دادم ۳ تا ۴ روزه ۲ تا بلاست دفعه اولم بود بتاتون کاملا رشد ...

مبارکه عزیزم ، چقد زیاد انتقال دادن براتون دلیل خاصی داشته ؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍