2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
ایشالله باردار میشی و بارداری و جذب کردی من از این میترسم دیگه به هوش نیام زیاد بیهوش شدم و عمل شدم ...

فدای دل پاکت بشم با دعای قشنگت...ایشالله که شما عم حاجت روابشی عزیزم....نه گلم مثبت فکرکن و توکل کن به خدای ارحم الراحمین....خودتو بسپربهش به این فکر کن که داری یه قدم به مادر شدن نزدیک میشی....من بیمارستان دی با دکتر ملک اقصی لاپروسکوپی کردم گلی حون 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بخاطر همون خونریزی و لک بینی داشتی ، چطوری اخه خارج رحمی شده

اره همه اش خونریزی و لکه بینیم قطع و وصل میشد 

تا اینکه از غروب دو روز پیش تا صبح روز بعدش درد یه طرفه داشتم که یک ثانیه هم قطع نمیشد انشالله خدا برا هیچکس پیش نیاره خیلی سخته

خدایا خودت مواظبش باش
@تورک_آنا     @زینبی_بابا     @سمر_67     @adrianaaa   ...

ای جاانم مبارکت باشه عزیزم دیگه صدای قلبشم شنیدی دیگه خیالت رااااحته راحت باشه به امیدخدا نه ماهه زیبا با کلی خاطره خوبو پشت سر بزاری عزیزم خدا همراهت

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه یه قاشق بزرگ بود. 😬😬😬زینبی جون که اینطورگفتش. 😐😐😐 حالام شدت گرفته نمیدونم چیکارش کنم

اهان پس خیلی بوده....چون من یه قاشق چایخوری با یه قاشق عسل شنیدم.....اره دیگه گرمیه.....انشالله که خوب میشی گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
راستش از دکتر طرازی برای هفته بعد وقت گرفتم، نمیدونم با این وضعیت سختگیری کرونا بتونم بیام تهران یا ...

کاملا درکت میکنم عزیز..... 

دکتر درکت نکنه واقعا سخته...... 

من یکی از دوستام طبیعی باردار میشد اما منتهی به سقط میشد..... 

همینی که شرایطشو گفتم و قرار شده این دفعه از قبل اقدام آسپرین شروع کنه با پرونیزولون.... 

بعد + شدنم قراره انوکسان بزنه و..... 

سرمم احتمالا داشته باشه..... 

البته قبل داستان کرونا بود الان فعلا دقت نگهداشته..... 

این دوستمم یه سری آیتماش هتروزیگوت و هموزیگوت موتان بود بعلاوه آنتی تی پی اوی نجومی و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانومی. من شرایط شوهرم مورفو و تحرک صفر هست. سارادلارام عزیز منو به این تاپیک دعوت کرده. خیلی ن ...

عزیزم من دوبار میکرو کردم که بار اول جنین رشد نکردن و گفتن باید بری اهدایی . چند جا سر زدیم تا رویان گفتن میتونین از اسپرم و تخمک خودتون باردار بشین. اونجا دکتر به شوهرم اسید فولیک داد و اورتومول فرتیل پلاس و یسری شرایط رو گفتن رعایت کنه.شلوار تنگ نپوشه بیضه ها رو خنک نگه داره. سرخ کردنی محدود.فست فود ممنوع. وزن کم کنه. رژیم سبزیجات بخار پز رعایت کنه.روعن فقط کنجد و زیتون.سه ماه تقریبا اینا رو رعایت کرد روز پانکچر تعداد اپشد ۵ میلیون با تحرک ۳ درصد و مورفو بین صفر و یک.

ولی خب میکرو برا موارد ماست. یعنی تحرک و مورفو صفر. بالاخره بین اینهمه اسپرم اندازه ده تا اسپرم خوب حتما پیدا میشه. بنظر من جنیین شناس کارش خوب باشه با همین وضع هم جنین تشکیل میشه.خیلی جنین شناس کارش مهمه بنظر من. حالا شما این شرایط رو رعایت کنین ان شاالله برا شما بهتر میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ای جاانم مبارکت باشه عزیزم دیگه صدای قلبشم شنیدی دیگه خیالت رااااحته راحت باشه به امیدخدا نه ماهه زی ...

هیچی معلوم نیست دکترم گفت پنجاه پنجاهه که بمونه یا نه 

انشالله که بمونه به خدا خیلی سختی کشیدم 😭😭😭

خدایا خودت مواظبش باش
@تورک_آنا     @زینبی_بابا     @سمر_67     @adrianaaa   ...

عزیزمم بسلامتی ایشالا ۹ ماه به خوشی بچسبه به دلت ، ایشالا حالت هم خوب میشه نگران نباش استراحت کن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چرا عزیزم یزد هم رفتیم. اونجا هم بدون اینکه بیشتر بررسی کنن بهمون گفتن اهدایی.که دیگه اومدیم تهران

یزد چندتامرکز داره؟کدومش بهتره؟ من تهران برام سخت تره فعلا دوباره میریم دکتر شوهرم دارومصرف کنه میکروکنیم اگه نشد شایدبریم یزد.اصلا این مراکز انگار کاسبی راه انداختن جنین بفروشن حداقل بزارن چندبار بریم بعد بگن اهدایی بگیرید .تازه میگن نازایی صفرشده

یا رب العالمین
عزیزم من تاپیکو میخونم انشااله که آقا محمد و به زودی بغل میگیری. 💗 انتقال دوم خیلی امیدوار بودم که ...

آهان...فدات شم تاپیک چهارده معصوم منظورته؟......خیلی هم عالی عزیزم......مننون از دعای قشنگت گل نازم......انشالله به زودی با لب خندون بیای خبر خوبو بدی مارو خوشحال کنی💗💗...حالا یه تحقیقی در مورد اووبوست بکن یکی لز دوستان که قرار بود تو رویان ای وی اف کنه و ذخیره اس پایین بود با همون حامله شد....

نمیدونم عزیزم تلفنی به مشورت از دکتر زنانش بگیره..... 

نمیدونم زنگ زده یانه من نگرانشم یه خواهرم کروناگرفت زایمان کرد این یکی هم بارداره کروناگرفته همه خواهرام وبچه هاشون ومادرم گرفتن

یا رب العالمین