2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
من فقط یک ماه مصرف کردم. خیلی با اشتیاق و لذت میخوردم ولی دیگه نتونستم ادامه بدم کلا هر چی گیاهی باش ...

☺خوب بعد ازمایش ندادی که ببینی چه تاثیری داشته؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه عزیزم هیچی ندادن واسم شایدم نمیدونستن اینجورخونریزیم زیاد میشه. اولین باره اینطورشدم روزای اولش ل ...

این دفعه رفتی حتما بگو یا تلفنی زنگ بزن بگو شاید استروژن تجویز کنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هموزیگوت موتان هست عزیزم

اوکی عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه خوب خدا رو شکر شما زودتر پیگیری دی دیگه مامان من نرفت نرفت تا اینجوری شدش. اره خودشم دیگه راضیه ب ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم دیگه پریود نشه درمان میشه جای نگرانی نیست..... 

اتفافا خوبه که پیشرفت نکنه وگرنه میتونه پیشرفت کنه و روده ها، کلیه و ریه ها و جاهای دیگرم درگیر کنه..... 

چه خوب خدا رو شکر شما زودتر پیگیری دی دیگه مامان من نرفت نرفت تا اینجوری شدش. اره خودشم دیگه راضیه ب ...

میدونی که آندومتریوز چیه؟ 

وقتی سلولهای دیواره رحم جایی غیر از دیواره رحم رشد کنن این مشکل پیش میاد..... 

بچه ها منم یکشنیه پانکچر میشم  بعدشم لوله سمت چپو باید وردارن لاپاراسکوپی بعدش انتقال بدن کسی ...

من داشتم گلی ولی لوله رو برنداشتن ..بستنش....برای سمارو برای چی میخوان بردارن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
باشه عزیزم امااونهادیگه نیستن تاشنبه. کاش میشد بگی بهم. دیگه نمیخورم چشمم. اره راست میگیا شب خوردم ص ...

کلم سیاه دونه رو چجوری میخوردی؟با عسل؟

دوستان یه سوالی داشتم من آخرین سونوم یادمه سه شنبه بود رفتم ضخامتم نه سه خطی بود بعد هفته بعد یکشنبه برام انتقال دادن.

ضخامتم یعنی زیادتر نشده؟؟دیگه هم سونو نکردن ببینن ضخامتم چنده

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به‌من که روز تخمک کشی گفتن تخمکهای خیلی با کیفیتی داشتی حتی یادمه به شوهرم گفته بودن تا حالا تخمکی ب ...

عزیزم شما با حنین اهدایی حامله شدی؟

بچه هایی که مثبت شدین بیایید بگید قوت قلب بشید واسه ماهاا ، هر کیو میشنوم منفی شده ، مثبتا نمیان بگن🙁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍