2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست

سلام خانوما ، ما تو تلگرام گروه زدیم برای خانومایی که میخوان مامان بشن ولی ذخیره تخمدانشون پایین هستش ، تقریبا زیر ۱ ، هر کسی تمایل به عضویت داره برای من درخواست دوستی بفرسته و شماره بذاره 🌹

والا من اصلا هر قسمتیش رو میخوردم حالم بدتر میشد فقط باید سرم میزدم، داخل سرم اندانسترون( دمیترون)، ...

اره یادمه زینبی جان پارسال رو. من اولش خوب بود الان این چند روزه این طور شدم همش تهوع دارم. دمیترون رو هم امتحان کردم. سه روز خوردم وحشتناک یبوست شدم . دیگه پشت دستمو داغ کردم که نخورم. حاضرم حالت تهوع رو تحمل کنم اما یبوست نشم. خیلی بده یبوست. 

گشنه هم نمیشم ولی مدام تهوع دارم.قبلا ضعف میکردم تهوع میگرفتم .اما الان بلافاصله بعد از ناهار یا صبحونه دوباره تهوع میگیرم. اون قرص هم فایده ای نداره انگار. یچیز دیگه زینبی جان . دهنم هم خیلی تلخ میشه. چرا این طور میشه؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان محمد جان عزیزم ذخیره تخمدانم خیلی خیلی پایینه دکترم هر دفعه میگه که تو نسبت به سنت خیلی اوضاع ...

☺فدای تو بشم الهی..از کجا شناختی منوگلی حونم؟.....اولا از خدا برات طلب صبر میکنم ولی راضی باش به رضاش حتما صلاحت در این بوده....با توکل و انرژی مثبت برو حلو عزیز دلم...بعدش اووبوست رو امتحان کردی؟شاید با خوردنش تخمکت تقویت بشع.....الان کدوم مرکز میری ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
شمایزد نرفتین؟چون نزدیک تره میگم.یزد را تعریفشو زیاد شنیدم نمیدونم بهتراز مرکز اصفهان هست یانه میگم ...

چرا عزیزم یزد هم رفتیم. اونجا هم بدون اینکه بیشتر بررسی کنن بهمون گفتن اهدایی.که دیگه اومدیم تهران

انا جون زنگ زدم مرکزی که میرم گفتن چون زیر 5 هست داروهاتو قطع کن. 

اوکی عزیزم. انشالله که به زودی خبر بتای تپلتو بدی و تلخی این روزا جبران بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی؟شما مورفولوژی و تحرک  صفر بود درسته؟ با چندمین انتقال باردار شدید؟ @ماهنده ...

اگه با منی. تو نمونه اخری که روز پانکچر دادیم مورفو بین صفر و یک بود و تحرک هم شده بود سه درصد.با سومین انتقالم 

یعنی یه قاشق چایخوری سیاهدونه با یه قاشق عسل منظورته عزیزم؟همین یه روز باعث شد پریودت زیاد شه؟

نه یه قاشق بزرگ بود. 😬😬😬زینبی جون که اینطورگفتش. 😐😐😐

حالام شدت گرفته نمیدونم چیکارش کنم

بنظر منم همین درسته. ولی نمی خوان گوش بدن مخصوصا من همسرم آزو اسپرمه و با تسه تعداد محدود نمونه پیدا ...

دقیقا..... 

خصوصا برا شما که یه دونه جنینم حکم طلا رو داره نباید اصلا سعی و خطا کنن که..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

@سمر_67    

@adrianaaa    

شرمنده اگه کسی دیگه ریپلایم کرده و ندیدم

بچه ها من دیروز عصر عمل لاپرا شدم خارج رحمیو خارج کردن چون یکی داخل رحم بود و شش هفته و یک روزمه دکترم بهم مسکن قوی نداد حالم خیلی خوش نیست دعام کنید

دکتر سونو گفت داخل رحمیه قلبش هم تشکیل شده😭

خدایا خودت مواظبش باش
☺فدای تو بشم الهی..از کجا شناختی منوگلی حونم؟.....اولا از خدا برات طلب صبر میکنم ولی راضی باش به رضا ...

عزیزم من تاپیکو میخونم انشااله که آقا محمد و به زودی بغل میگیری. 💗

انتقال دوم خیلی امیدوار بودم که متاسفانه نشد حتما خیری توش هست. نه اووابوست نخوردم ولی خیلی چیزای دیگه مثل کوکیوتن خوردم. 

همدان میرم مرکز امید

زیر دلم درد میکنه ، منقبض میشه میگیره ، شما در چه حالی ؟  بیبی نزدی

واقعیتش من خیلی استراحت نکردم یکم زیادی بیخیال انتقال شدم .علایم هم سینه ام حساسه کمرم درد میکنه .حالت پریودیم رفت .اها سخت نفس میکشم اونم بخاطر امپول هاست چون هردفعه داروی هورمونی استفاده میکنم نفسم سنگین میشه انگار چاقم نفسم بالا نمیاد .بی بی هم نه چون بلاست نبود جنین من