2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
وایی طفلی پس چه بده خخخ من واسه خودم هایپری ارزو داشتم مثلا زیادشن. 😂😂😂نترس ایشالله همسرت کمک میک ...

انشالله خدا مامانتم شفا بده وخودتم مامان کنه عزیزم چقدر خوشحالم یکی ودارم با هم درد دل کنیم که منودرک کنه منم دوشنبه سنو دارم فکر کنم عملمونم باهم باشه به امید خدا زایمانمونم با هم میشد چی میشد🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز لاپراسکوپی شدم  یکی داخل رحم باردار بودم یکی خارج رحم  دعا کنید برام داخل رحمی ...

ای وای عزیزم 😔😔😔😔😢😢😢 چه سخت، ان شاء الله کوچولوی سرسخت ما میمونه 

توکل به خدا، ما رو بی خبر نذار عزیزم 

الان حالت خوبه؟ 

انا جون هر پنیر نرمی؟ من تو نت خوندم پنر نرمی که پاستوریزه نشده باشه.  یعنی پنیر روزانه هم هم ...

فکر کنم منظور غیر پاستوریزه که تازه درست شده باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله خدا مامانتم شفا بده وخودتم مامان کنه عزیزم چقدر خوشحالم یکی ودارم با هم درد دل کنیم که منودر ...

اره واقعادرد ودل کردن اینجا با همدیگه کلی به ادم ارامش میده واحساس سبکی میکنه ازاینکه یکی مثل خودت هست میفهمه ممنون دوستم, اره انگاری عملمونم نزدیک هم میشه. 😍😍😍

منم دوشنبه میرم, میگم کاش پانکچر روشنبه اینده کنندتافولی هابالغ شن کامل

واییی حیف کاش منم بیشترمیخوردم بنظرت این 10روزه خوبه بخورم؟؟ 😥😥 اوابوست هم میخوری یانه؟ توذخیرت چ ...

دختر په چه خبرته اینقدر استرس و نگرانی ،اینجور که نابود میشی ،مگر نمیگی دفعه قبل همش مشغول دعا خوندن بودی ،خوب الان هم همینکار بکن تا آرامش پیدا کنی عزیزم ،نگران نباش انشالله کلی تخمک و جنین خوب داری ،البته من خودم هم دست کمی از تو ندارم 😄

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@زینبی_بابا     عزیزم من دوباره رفتم دکتر ،داروی جدید نوشت ،زینب جون گفت عفونتت قارچی شد ...

عزیزم از کجا مطمئن بودی باکتریایی هست؟ 

مایکونازول هم باکتریایی هست گلم برای قارچ نیست، اسمش مشابه قارچی ها هست، 

ببین کلا تو واژن همیشه هم قارچ داریم هم باکتری، گاهی نیاز هست هر دو رو درمان کنن، برای شما هم اینکارو کرده

بچه ها منم یکشنیه پانکچر میشم  بعدشم لوله سمت چپو باید وردارن لاپاراسکوپی بعدش انتقال بدن کسی ...

لاپرا که من کردم..... 

یعنی پانکچر و لاپرا با همه یا لاپرا و انتقال با همه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دختر په چه خبرته اینقدر استرس و نگرانی ،اینجور که نابود میشی ،مگر نمیگی دفعه قبل همش مشغول دعا خوندن ...

وای اره میبینی همش تواسترسم اینجام حسابی معروف شدم. 😔😔😔

عزیزم دعاکنیم واسه ارامش همدیگه. دفعه قبل خیلی باحوصله بودم اینبارنمیدونم چمه یافقط میخوابم یاتوفکرم همسرمم دیگه حوصلش سررفته ازحرف زدن باهام. 😰😰😰چون از20تا کلمه19تاش ازهمیناس. 

تو چیکار میکنی گل دختر؟؟ توچه حالی؟ 

سلام بچه ها این ترکیبات قرص اووژنه  دکتر به جایی اوبست داده به نظر شما این قرص میتونه جایگزینه ...

بله عزیزم میگن تخمک به اینو زیتول نیاز داره که اونم داره فکر کنم باید روزی دوتا بخوری چون دوز لازمش روزی ۲۰۰۰است

بله گلم به خاطر سیاهدانه بوده  اما آسپرين رو از مرکزتون بپرس ببین چی میگن

باشه عزیزم امااونهادیگه نیستن تاشنبه. کاش میشد بگی بهم. دیگه نمیخورم چشمم. اره راست میگیا شب خوردم صبح امروز دیدم بدترشدم. 

@تورک_آنا     سلام عزیزم خوبی؟ شبت بخیر اناجون ببخشیدفدات من بازم سوال داشتم. 😁 میگم ا ...

عزیزم معمولا عمق رحم موقع پانکچر اندازه گرفته میشه..... 

یعنی با بیهوشی..... 

اما اگه عمق رحمت رو ندونن و بخوان برات انتقال فریز بدن اون وقت بدون بیهوشی تومطب اندازه میزنن..... 

عزیزم والا مکملام دقیق یادم نیست بذار ببینم تو مراحل درمانم هستن.....