2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
اخه اریا هم خصوصیه ولی انقد گرون نیست لوله هام التهاب دارن هیدروسالپنکس

خوب جهاد هم دکترهای خوبی داره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان خوبید خوشید نمیدونم از بچه های قبل کسی هست من و یادش باشه یا نه یادش بخیر واقعا ...

سلام عزیزم..... 

به سلامتی..... 

این روزام میگذرن مثل روزای سختی که گذاشتن..... 

عزیزم بین شیردهی دو ساعت فاصله میدی؟ 

شیبدار بودن رخت خوابش.... 

چیکارا کردی برا حلش؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم.....  به سلامتی.....  این روزام میگذرن مثل روزای سختی که گذاشتن.....  ع ...

مرسی عزیزم

اره شیر که کلا خیلی خیلیی کم میخوره

تشکش شیب داره از روز اول که اومدیم خونه

به پهلو میخوابه

بعد هر شیر ۴۰ دقیقه تا یکساعت نکهش میدارم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرسی عزیزم اره رفلاکس داره فعلا باید صبر کنم تا ۵ماهگی غذا دکتر گفت اگر وزنش کم شد دارو میدم در ...

عزیزم ببین اولا دو ساعت زودتر بهش شیر نده..... 

وقتیم بهش شیر میدی اولش که گشنشه با ولع میخوره، بعد آروم آروم میخوره، به بازی بازی کردن رسید دیگه قطع کن شیردهیو..... 

یه کم صبوری کنی میگذردن..... 

من خودم این قانون دو ساعته رو رعایت کردم خیلی بهتر شدن..... 

جاشون رو شیبدار کردم..... 

قسمت سر خوشخابش رو بلند تر گذاشته بودم و شیب داشت تختش.... 

برای اینکه سر نخوره هم بین باسسن و زانوهاش بالش میذاشتم که گیر کنه و سر نخوره..... 

سعی میکردم بدنشم یه وره کنم یعنی انگاری به پهلو خوابیده باشه رو سمت چپ اما با بالش مهار میکردم که رو شکم برنگرده..... 

موقع شیر دادنم شیبدار تو بغلم نگه میداشتم و به سمت چپ رو بهپایین باشه بغل میگرفتم.... 

آروغشم بعد شیر دادن میگرفتم حتی اگه نیم ساعت زمان میبرد..... 

ببین دستت رو جوری میگیری انگاری یه کاسس دستتون.... 

وقتی میزنه صدای بلندی میده.... 

بعضا دعوام میکردن چرا انقدر محکم میزنی صداشو ببین در حالی که صدای هوا بود.... 

اگه درد داشت بچه گریه میکرد در حالی که آروم میگرفت..... 

درمان کامل زمان میبره حداقل تا ۶ ماه هست اما خیلی خیلی بهتر شدن لااقل بیقراریاشون کمتر شد کمتر بالا میاوردن..... 

اما رعایت نکنی برمیگرده بازم..... 

بزرگ بشن کاملا خوب میشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اما یه توصیه سعی کن بیشتر بادی بخری.....  من هنوزم دخترم بادی میپوشه.....  پهلوشون پوشید ...

بادی منظورت از این لباسای زیر دکمه دار هست آنا جون؟ دمای خونه به من باشه ۴۰ درجه، به همسرم باشه ۵ درجه 😂😂

تو دما اصلا تفاهم نداریم!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ببین اولا دو ساعت زودتر بهش شیر نده.....  وقتیم بهش شیر میدی اولش که گشنشه با ولع میخوره ...

مرسی عزیزم

راستش من از نوزادی همه اینکارارو کردم

هنوزم شیب دار یکساعت بعد هر شیر

پسرم من کم شیر میخوره دو ساعتی نمیخوره گشنه نیست بدم بالا میاره

سه ساعتی اونم کم میخوره

ولی خوب واقعا خیلی اذیت شدم من و خودش

امیدوارم زودتری این روژا تموم بشه

روزی که یکبار بالا میاره روز خوش منه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خانما کسیکه کرونا گرفته ماه ۵ هم هست فکر کنم داروهیچی نمیتونه مصرف کنه؟نشاسته نمیتونه بخوره؟ @زینبی ...

عزیزم من دقیق نمیدونم اما من تو بارداریم ذات الریه کردم کلی آنتی بیوتیک تزریقی و داخل سرمی داشتم..... 

عزیزم اون زمان دکترم گفت درمان نکردنم ضرر بیشتری به بچم میزنه..... 

حالا باید ببینی دکتر چی صلاح میدونه..... 

چه خوب لی لا جان.ان شاالله که بعد ۱۰ روز دل منم شادشه با جواب سل فری.توکل به خدا.🤲.ازت ممنونم گلم❤ ...

فدااات ملیکا جون. اگه جفتت خلفی باشه احتمالا همون هفته ۱۶ یواش یواش حس میکنی. راستی خیلی وروجکن، من دوبار واسه آنومالی سونو شدم! کله اش رو برده بود عقب قایم کرده بود دکتر محمدی هر کار کرد نتونست سرش رو چک کنه! اومدم چند ساعت چرخیدم و راه رفتم و شیرینی خوردم دوباره رفتم. یه خانومی اومده بود طفلک روز چهارمی بود که میومد!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خیلی ناراحت شدم اما امیدتو از دست نده.....  چیارو بررسی کردی.....  مشکلتون دقیقا چ ...

ممنونم انا جون. ذخیره تخمدانم خیلی خیلی پایینه دوبار پانکچر شدم که اصلا تخمکی در کار نبود. دیگه دکتر گفت اهدایی بگیر. همسرم مشکلی نداره خوشبختانه. 

ازمایش ها فقط قند و تیروییدو یادمه که مشکلی نبود. 

با چ ذوقی رفتم پارچه خریدم برای نی نی تشک بار کنن دیروز اماده شده گرفتم ولی اصلا به دلم نیس 

چرا عزیزم؟؟؟؟؟ 

مبارک باشه عزیزم.... 

به شادی استفاده کنین..... 

راستی یه چیزی البته من شخصا دوست نداشتم بخورم اما وقتی واقعا نفخ زیادی اذیتم میکرد و نفسم بند میومد ...

اصلا تو این مدت نوشابه نخوردم با اینکه خیلی دوست داشتم . من سر دلم اذیت نمیکنه زیر شکمم خیلی اذیت میشه وقتی نفخ میکنم