2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم. آره منم تماس گرفتم،همینو گفتن،بهشون گفتم شما مرکز درمانی هستید مثلا،ما اینهمه دارو مصرف ...

سلام گلم ،متاسفانه مدیریتشون ضعیفه و اصلا به فکر بیمار نیستن ،حالا خدا کنه تا اون موقع فرمانداری یه فکری بکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی? اره شکرخدا خوبم خودم ولی دیگه جایی نمیرم. وای تااین جواب ازمایش کرونابیادکه دق مرگ ...

خب‌خداروشکر

یه‌چشم بهم‌بزنی‌‌همه‌این‌استرس‌هاتموم‌شده

به‌خداتوکل‌کن..

یکم‌بی‌خیال‌‌‌باش‌عزیزدلم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون رفتم دیدم یسری فیلماشو

دکتر خوبی به نظر میاد ،یه شماره و یه سایت گذاشته داخل پیج برای نوبت دهی،اگر خواستی از اون طریق میتونی نوبت بگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شما ایندفعه رفتی دیگه باید بمونی نهایت تایپسهچهار روز بعدش پانکچرت هست اگه انتقال هم فرش باشه چندروز ...

اهان پس یعنی اینبارلباس اینهابیشترور دارم که میمونیم. میگم خداکنه اون جواب ازمایش استرادیول وپروژسترون خوب باشه فرش انتقال بدن. 😁😁😁

مرسی که گفتی والله بلیط هواپیمام گرون رفته نفری400تومن

سلام عزیزم نئجه سن؟ 😁😁😁😍😍😍 مادرم اندو متریوزشدیدشده بایدرحمشوبردارن وبعدبفرستن پاتولوژی, طفلک ...

ساغولاسان عزیزیم.یاخچیام.

ترکی بلدی مهربون؟

مامانت خونریزی داره؟چند سالشه؟من خیلی تو عمل برداشتن رحم بودم.نگران نباش.بعدش راحت میشه.

شاید الان کم خونی هم داره نه؟

خدایا شکرت  
خب‌خداروشکر یه‌چشم بهم‌بزنی‌‌همه‌این‌استرس‌هاتموم‌شده به‌خداتوکل‌کن.. یکم‌بی‌خیال‌‌‌باش‌عزیزدلم

دعاکن عزیزم واسم اینبارهمه چی خوب پیش بره. وقتی فکرمیکنم مغزم دیگه میخوادمنفجزشه ازبس کلی فکرکردم. 

ساغولاسان عزیزیم.یاخچیام. ترکی بلدی مهربون؟ مامانت خونریزی داره؟چند سالشه؟من خیلی تو عمل برداشتن ر ...

اره تا حدود ی شود از دارم ترکی بالاخره5ساله بایک ترک هستم. الله شکرگوزل خانوم. 😍😘

اره خیلی خونریزیاش شدیده لخته لخته وبزرگ 44سالشه. خیلی دل نگرانشم اصلا میبینمش گاهی گریه میگیره. اره کم خونی شدیدداره الانم که امپول روزدن ببینن چطور میشه؟ استخواناشم ضعیف شدن صدامیدن. هیچ امپوله هم جواب نداد

تو آزمایشم نوشته بود یعنی دو تا از ژن هام جهش یافته

عزیزم چه آزمایشی داده بودین ایمنی یا ژنتیک؟ اخه من اصلا به گوشم نخورده بود میخوام ببینم منم دادمش یا نه

در اندک من تویی فراوان یارب..
اهان پس یعنی اینبارلباس اینهابیشترور دارم که میمونیم. میگم خداکنه اون جواب ازمایش استرادیول وپروژستر ...

خودت حساب کن‌پانکچر من ۱۴پریودم بود بعضیا ۱۳ میشه بعضیا ۱۷ حالا احتمال بده لباس و همه چی بردار

یا رب العالمین
دخترا متاسفانه منفی شدم. بار دوم بود انتقال میدم.  دو تا جنین دیگه دارم.

عزیزم باز خداروشکر دوتا جنین دیگه داری الهی بحق علی اینسری خدا دلتو شاد میکنه و به مرادت میرسی

در اندک من تویی فراوان یارب..
اهان پس یعنی اینبارلباس اینهابیشترور دارم که میمونیم. میگم خداکنه اون جواب ازمایش استرادیول وپروژستر ...

آزمایش استرادیول وپروژسترون چیه؟من دکترم نگفت ازمایش بدم بعد پانکچر گفتن ۳روزبعدبدم انتقال وپروژسترون مصرف کنم که بعدهم کنسل شد

یا رب العالمین