2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست

بچه ها من به شدت به ال دی حساسیت دارم

به جاش مارک روکین استفاده می کردم

الان کلا اصفهان نایاب شده

چه قرص جلوگیری ای می شه خورد که مثل روکین تهوع و ... نیاره؟

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما پرگوویس استفاده کردی ؟

سلام عزیزم نه فعلا قراره شنبه اونوبزنم چون گفت بزارگونال هاتموم شن بعداونوبزن انگاردوتاپودر ویک اب هم اونومیزنم بعداگرلازم شه بازم پرگوریس بخرم

خودمم امروز با رویان تماس گرفتم ،همین رو بهم گفت که برو فرمانداری شهرتون برگه خروج بگیر ،گفتم یعنی خ ...

سلام عزیزم.

آره منم تماس گرفتم،همینو گفتن،بهشون گفتم شما مرکز درمانی هستید مثلا،ما اینهمه دارو مصرف کردیم،برگشته به من میگه،مگه ما تافته جدا بافته ایم،اگر نشد بیای هیچی دیگه😐

فرمانداری شهرمون رفتم ،اصلا خبر از برگه ورود وخروج نداشتن،

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
زینبی جون ابش رو میتونم بخورم؟ فعلا دکترم یهوقرص بر پایه زنجبیل هم داده بخم اونم امتحان کنم ببینم چ ...

والا من اصلا هر قسمتیش رو میخوردم حالم بدتر میشد

فقط باید سرم میزدم، داخل سرم اندانسترون( دمیترون)، تا یک ماه آب نتونستم بخورم، فقط سرم زدم، حتی دمیترون خوراکی هم اثر نداشت، کلا یه جا افتاده بودم، وزنم اون موقع 5 کیلو کم کردم، تا هفته 24 هم حالم هر روز صبح بهم می‌خورد بعدش پراکنده شد

امیدوارم مثل من نشی، فقط گفتم که بدونی مصرف دمیترون ضرر نداره روزی یکی بخوری، منم همون ومیگان که بر پایه زنجفیل بود داشتم، برای ساعت هایی که سرمم تمام می‌شد میخوردم(8 تا 10 ساعت سرم تو دستم میذاشتم)، اصلا نذار گرسنگی بکشی چون باعث میشه کتون بادی تو بدن تولید بشه، برای هوش بچه خوب نیست

برات دعا میکنم به زودی و به آسونی بگذره، کاملا درکت میکنم

یادمه همه کاری کردم، نون خشک، بیسکوییت و... هیچ اثری نداشت، غذا آبکی هم اصلا نمیشد بخورم، فقط غذاهای خشک خشک، شما هم آبکی نخور، اگر آب بدنت دیدی کم شد و نتونستی اب بخوری سرم بزن

من روزی دو لیتر سرم میزدم، یکی قندی _نمکی، دومی نمکی

گاهی پفک و چیپس هم کمک می‌کرد، البته من اون موقع فشارم 8 و 9 بود 

یه سوال؟ برای نوزاد لباس پنبه ای باید خرید یا نخی؟ نمیدونم کدومش مناسبه

به نظرم پنبه ای بهتره نرمتره آخه نی نی پوستش حساسه😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من که شنبه باهواپیمارفتم موردی نبود حالا برای دوشنبه بعد نمیدونم فکرنکنم طوری بشه هوایی بیشترجاده ها ...

مهربون‌جون‌چطوری‌عزیزم

خوبی؟؟

سرماخوردگیت‌بهترشد؟

آره‌عزیزم‌براپانچر‌بایدآزمایش‌کورنا‌بدید‌باهمسرتون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اهان باشه عزیزم خیلی دلم میخواد بگم صبرکنه یکم دیرترپانکچرکنه تافولی هابالغ شن وتخمک داشته باشن, میش ...

خودش هروقت بدونه مناسبه پانکچر میکنه اخه همشون هم یه سایز نیستن میگن زیادی بزرگ هم بشن بدرد نمیخورن

یا رب العالمین
تیکر نذاشتی یادم میره 😍😍 به سلامتی عزیزم. 

ممنون گلم😍آخه میخوام جنسیتش معلوم بشه بعد.دیگه سل فری که دادم جنسیتشم معلوم میشه.ان شاالله که نتیجه خوب باشه و منم اینجا تیکر بزارم.لی لا جان از هفته چند متوجه حرکاتش شدی؟

خدایا شکرت