2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قدم نورسیدت مبارککککککک عزیزم ببین به عنوان تجربه خودم میگم.....  من اون زمان یه چیز خو ...

سلاممم عزیزدلم ممنونم آناجانم 😘😘😘 الهی قربونت برم ممنونم عزیزم نکات خیلی خوبی بود 😘😘😘 الهی که گلای زندگیت همیشه شاد و سلامت باشن زیر سایه پدرومادر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
برا اون قضیه هم که گفتین وقتی میپوشونین میخوابه یادمه اون زمان دکتر گفت قدیمیا بچه رومیپوشوندن میخوا ...

اره عزیزم دیگه امروز لباساشو کم کردم خیلی سرحالتر خداروشکر

سلام‌گلم‌🤩🤩🤩 مباااااااااارکه عزیزم 🌷🌷🌷🌷 انشاالله همیشه کنار مامان و باباش سلامت و شاد باشه ...

ممنونم عزیزدلم ، الهی که نی نی شما هم بسلامتی بیاد بغلتون ،من آخرین سونو ۳۵ هفته رفتم الان یادم نیست دقیق ولی حدود ۲ و پونصد بود ،وزن تولدش ۳۲۸۰ بود ،۳۸ هفته و ۴ روز، قدش هم ۵۱ 

@زینبی_بابا‍ سلام عزیزم میشه بهم یاد بدی چطوری آمپول پروژسترون رو خودم به خودم تزریق کنم اخه شوهرم که میترسه برام نمی زنه ‌بیرونم که کرونا س خطرناکه مجبورم خودم یاد بگیرم بزنم میشه یادم بدی ؟ 

عزیزم والا برا ما یادمه من روز دوم زدم یکی بود یه روز قبل زد یکی سه روز قبل.....  حالادکترتون ...

میگم آنا جان من روزی سه تا استرادیول میخورم نصف کردم سه تا رو ک هر 8ساعت بخورم  حالا یک ساعت عقبو جلو شه فرقی داره؟ 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
ممنونم عزیزدلم ، الهی که نی نی شما هم بسلامتی بیاد بغلتون ،من آخرین سونو ۳۵ هفته رفتم الان یادم نیست ...

مررررررسی عزیز دلم 💗💗💗💗

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷