2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
آره گاهی هر دو نوع با هم قاطی میکنن و پدر واژن در میاد🥴🥴🥴🥴 خیلی ممنون عزیزم 😍 😍 😍 😍 

دقیقا 😂😂😂

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما داروهای زمان انتقالتون آنوکساپارین ۶۰۰۰ بود یا ۴۰۰۰

عزیزم برا من ۴۰۰۰ بود.... 

خیلیا ۴۰۰۰ هستن اما بعضیام هستن ۶۰۰۰ باشن..... 

بیشتر کساییکه پای وانشون هموزیگوت موتان بود فکر کنم ۶۰۰۰ داشتن..... 

من هتروزیگوت موتان بودم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ناراحت نباش عزیزم ،هممون کم و بیش استرس داریم ،ولی خوب ما چون قبلا نتیجه دلخواه رو بدست نیوردیم ،الا ...

اره همگی داریم اینم نتیجه تجربه تلخ داریم. پیدا میکنی عزیزم پرگوریس هست اونم خارجیه منم بدنم اصلا به سینال جواب نداد خداکنه دوشنبه که رفتم اینهاجواب بدن. 

ممنون عزیزم ازتوضحاتت واقعاجامع بود منم گونال دارم فوستبمون هم شبیه اونه؟  وای چه خوب شدگفتی ه ...

من توصیه نمیکنم نشاسته بخوری..... 

چون یبوست خیلی اذیت میکنه..... 

ببین پروژسترون خودش تشدید میکنه یبوست رو.... 

نشاسته هم بخوری..... 

یوبس بشی همون زور زدن خیلی اذیت میکنه..... والا من نمیگم نشاسته بیتاثیره اما فکر نکنم معجزه کنه و غیر ممکن رو ممکن بکنه..... 

من شخصا ریسک نکردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من توصیه نمیکنم نشاسته بخوری.....  چون یبوست خیلی اذیت میکنه.....  ببین پروژسترون خودش ت ...

اره درست میگی عزیزم ممنون خیرببینی الهی. . .

منم پس نمیخورم ولی یه توصیه عالی واسه همه کلا میوه خشک واسه ییوست خیلی خوب جواب میده لاقل من که نتیجه دیدم. 

اره همگی داریم اینم نتیجه تجربه تلخ داریم. پیدا میکنی عزیزم پرگوریس هست اونم خارجیه منم بدنم اصلا به ...

آره باید بگم پیورگان و پرگووریس بنویسه،البته اگر قبول کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم ازتوضحاتت واقعاجامع بود منم گونال دارم فوستبمون هم شبیه اونه؟  وای چه خوب شدگفتی ه ...

بله گونال و فوستیمون مشابهن میشه گفت..... 

ممنون از جوابدهی عزیزم ،خوب پس در نتیجه علت تشکیل نشدن جنین تخمک نبوده،آخه دوستان یه بحثی داشتن که د ...

به‌من که روز تخمک کشی گفتن تخمکهای خیلی با کیفیتی داشتی حتی یادمه به شوهرم گفته بودن تا حالا تخمکی با این کیفیت خوب نداشتیم. خیلی تعریف میکردن از کیفیتشون.اخرش هم گفتن اسپرمی نبوده و اون مقدار خیلی کمی که بوده خیلی ضعیف بوده و بدرد نمیخوره و باید برین جنین اهدایی و هر جا برین هم همینو بهتون میگن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خب چرا باید قبول نکنه؟؟ مگه مریضه؟ من که ازقبل گرفته بودم این دکتره هم هیچی نگفت

آخه فکر میکنن که ذخیره م خوبه ،پارسال آزمایش دادم ۱/7 بود قطعا تا الان کمتر شده ،درصورتی که من بدنم خیلی خوب به دارو جواب نمیده

به‌من که روز تخمک کشی گفتن تخمکهای خیلی با کیفیتی داشتی حتی یادمه به شوهرم گفته بودن تا حالا تخمکی ب ...

بله یادمه که شما هم رفتین رویان و خدا رو شکر نتیجه گرفتین ،انشالله که تا آخرش هم به خوبی پیش میره و به سلامتی بغلش میکنی عزیزم