2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
ببخشید عزیزم کلا نینی سایتم پرید دیگه نتونستم با اون کاربری وارد شم اره عزیزم یه امپوله تا ۷ روز ببی ...

چه جالب هست این امپوله اسمش چیه؟ 

چراپریدکاربریت؟؟ 😐😐😐بازخوبه اومدی گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی بوده آزواسپرم باشه شوهرش طبیعی بارداربشه ؟اصلا امکانش هست مثل بچه دوم شما؟

عزیزم امکانش کمه.....ممکنه تو درصد کمی باشه 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم، مگه سس ایرادی داره؟ من با سالاد چندبار خوردم، الویه ام خوردم ساندویچ و پیتزا هم خوردم خ ...

دمت گرم هر چی غذای ناسالمه ردیف کردی یعنی غیر اینا اصلا غذا نداریم؟؟؟؟؟؟ 

خوب عزیز دلم هوس ساندویج میکنی کتلت درست کن بذار تو باگت کنارش کاهو و خیار شور و گوجه ببین اصلا دیگه هوس ساندویچ میکنی انقدر خوشمزه میشه تا مدتها تامینی...... 

دوستای گلم ببینین سالم خوردن خیلی خوبه انگیزه اصلی من به سالم خوردن از همین اقدام به بارداری شروع شد..... 

الانم سالم میخوریم تا حد امکان چون چطور میتونم به دختر و پسرم بگم مثلا پفک بده تو نخور اما من بخورم ایرادی نداره..... 

بچه های من میوه خوب میخورن برا اینکه از بچگی قشنگ دور هم نشستیم میوه خوردیم هر میوه ای رو دوست دارن..... 

هله هوله نمیخریم......

نمیخوریمم.....

ذایقه شونم چون عادت نکرده معمولا خوششون نمیاد..... 

بچه ها از همون اول به هر چی عادتشون بدی عادت میکنن..... 

فکر کن همچین با حال پیاز میخورن..... 

یا گریپ فروت..... 

که شاید من خودم زمان برده که به طعم گریپ فروت عادت کنم اما اینا هر دو با حال میخورن هزار ماشالله..... 

خوب تنقلات سالم بهشون دادیم..... 

خودمونم باهاشون همراهی کردیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
براماهم گفتن جنین اهدایی چون اینجا اصلا اسپرم اهدایی انجام نمیدن ولی من میخوام ازخودم وشوهرم باشه او ...

ان شاالله همین دفعه باردار میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم دکتر که به من گفت تقویتیه...اما بچه های همینجا بهم گفتن برا سیستم ایمنیه... نمیدونم دیگه.  ...

ممنون گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اهان انشالله نتیجه بگیری گلم. منم استرس تخمکام دارم بعدش میگم من دعا میکنم بعدش خداهرچی بخواد

مرسی عزیزم منم چون اون سری بی نتیجه بودم خیلی استرس دارم انشالله دوتامون این بار دسته پریم من دو شنبه باید برم سنو ببینم رشد داشتن یا نه شما هنوز تقویتی میخوری

آنا جون به نظرت تا یه هفته دیگه عفونت درمان میشه ؟ممکنه به خاطرش سیکل پانکچر رو کنسل کنن ؟

عزیزم بستگی داره والا من روز انتقال هم بهم پماد تجویز شد..... 

بعید میدونم کنسل کنن نهایت دارو میدن..... 

یعنی انتقالمم دادن ولی پمادم تجویز کردن..... 

+ هم شدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم منم چون اون سری بی نتیجه بودم خیلی استرس دارم انشالله دوتامون این بار دسته پریم من دو شنب ...

میفهمم کاملاچی میگی منم مثل خودت ولی کاش کناربزاریم حتمااین استرس هاضررداره. فقط ازخدابخوایم. اره تقویتی هام رو می خورم, بنظرم تاهمون شب پانکچرخدابخوادبخورم

سلام خانوما سرم اینترالیپید رو چند روز قبل از انتقال استفاده کردید ؟ هر کی میدونه بگه لطفا

عزیزم من سرم آی وی آی جی رو دو روز قبل انتقال زدم..... 

معمولا همون دو سه روز قبل انتقاله اما بعضیام بودن یه هفته و حتی دو هفته قبل انتقال داشتن.....