2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
آزو انسدادیه یا ژنتیکی؟ 

پس مورفو عملا برا شما معنی نداره که..... 

با بیوپسی اسپرم میگیرن دیگه درسته؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی شما دوستان تاحالا ای وی اف نکردین ک جواب من روبدین   توسونوهشتم ک میشه دومین سونوچندتا ف ...

من گفتم ده تافولی داشتم روزنهم پریود  از ۹تا۱۴بودن داروهامو ازدوم شروع کرده بودم.تخمک ۸تاشد که ۶تاش سالم بود.دکتر دارومیده وقتی بزرگ شدن تخمک کشی میکنه

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر الهی زیر سایه شما و پدرش بزرگ شه خدا  نگه دارش باشه عزیزم گفته رو جمعه ۴ تا امپول ب ...

قربونت برم.اره یکیه انگار شرکت هاش فرق داره یا نمیدونم یکیش خارجیه به منم داده بودن.واسه این َمیگن از دوجا بگیرین که یکیش اثرنکرد اون یکی اثر کنه 

منم چهارساله اقدامم شوهرعم مورفولوژی کمه ...خیلی خوشحال شدم بچه تون چیه

اولی با میکرو دختر..... 

دومی طبیعی پسر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راست میگی عزیزم؟آخه من یه بار میکرو کردم فقط۲تاجنین شد تازه از بیضه هم اسپرمو گرفان.حالا هم با دارو ...

عزیزم به مام گفته بودن بحث اهدایی رو.... 

به خودت و همسرت برس...... 

حتما جواب میگیرین..... 

همسر من مورفوش صفر شده بود..... 

تغذیش رو مناسب طبعش تنظیم کردیم..... 

گرمی زیاد براش مثلا خوب نبود..... 

میگه و سبزیجات زیاد خورد..... 

سرخ کردنی کلا حذف..... 

چربیش بالا بود نرمال کرد..... 

بی ضه هارو باید خنک کرد..... 

لباس زیر تنگ ممنوع..... 

شلوار لی تنگ ممنوع..... 

دوش داغ و سونو و جکوزی تعطیل..... 

مکملاشو استفاده کرد.... 

منم به تغذیه و الاح طبعم پرداختم..... 

مشکلات ایمنی و انعقادیم تشخیص داده شد.... 

اندونتریوزمو درمان کردم..... 

سردی رحمم رو رفع کردم...... 

ببین چه قدر مانع داشتیم؟؟؟؟ 

بعد پیلاتس خیلی موثر بود برای خونرسانی به رحم و تخمدانا..... 

از دو ماه قبل مرتب برا صبحونه سفیده تخم مرغ آب پز دو عدد میخوردم.... 

هم کیفیت تخمکهای خودم بهتر شد..... 

هم مورفولوژی همسرم مجدد یک شد.... 

شکر خدا با میکرو جواب گرفتیم..... 

بعدشم که دخترم 15 ماهه بود طبیعی باردار شدم.... 

اصلا نامید نشو.... 

مرسی گلم🥰🥰 الان شما با این کارا هم رحمتون گرم شد هم طبعتون

الان که نه.... باز برگشته.... 

اما اون زمان درمان کردم.... 

اما بازم سعی میکنم رعایت کنم چون حس میکنم بازم سردی رحمم برگشته..... 

عزیزم به مام گفته بودن بحث اهدایی رو....  به خودت و همسرت برس......  حتما جواب میگیرین.. ...

من حالا آندومتریوز رو ندارم اما ذخیرم پایینه...

خداروشکر که خدا۲تا دسته گل بهت داده عزیزم.خدا حفظشون کنه.پس به نظرت صبر کنم؟میترسم اسپرمم دلمون بیادو بگیریم بعد بفهمیم مشکل تخمکه.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
یعنی شما دوستان تاحالا ای وی اف نکردین ک جواب من روبدین   توسونوهشتم ک میشه دومین سونوچندتا ف ...

عزیزم معمولا پیغامها به ترتیب خونده میشه یا کسایی که مخاطب قرار گرفتن جواب میدن.....

من خودم الان اندازه ها دقیق یادم نیست چون سال ۹۴ آخرین میکروم بود.....

برا همین ارقام دقیق یادم نیست.....