2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
براماهم گفتن جنین اهدایی چون اینجا اصلا اسپرم اهدایی انجام نمیدن ولی من میخوام ازخودم وشوهرم باشه او ...

عزیزم ببخشید فضولی میکنم اما دکتر ایزدی اصفهان اسپرم اهدایی داره. البته ای یو ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوالی دارم نخندین به من😁میشه الویه خورد ؟ بخاطر سسش میگم  @تورک_آنا   ...

سلام عزیزم، مگه سس ایرادی داره؟ من با سالاد چندبار خوردم، الویه ام خوردم ساندویچ و پیتزا هم خوردم

خداییش نمیشه 9ماه هیچی نخورد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها من حس میکنم انگل روده گرفتم ، خارش مقعد دارم😢😢😢 حالا تو این وضعیت من چیکار کنمممم ، دارووو ...

شیاف استفاده میکنی؟ من بخاطر شیاف پروژسترون خارش میگرفتم کم کم بدنم عادت کرد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم والا پیغام نخونده ندارم.....  احتمالا نیومده.....  عزیزم جواب این سوالو میدونم داد ...

☺☺☺☺☺مرسی گلم از جوابت و دلگرمیت...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
وای مگه سس مجاز نیست من دو روزه رو سالاد کاهوم سس میرختم که تازه انتقال دادم وای حالا چکار کنم

عزیزم نگران نباش اما خوب استفاده نکن دیگه.... 

کلا چیز مفیدی نیست که..... 

اصلا باردارم نباشی به نظرم لزومی نداره بخوریم......

تو سس مایونز چون تخم مرغ خام استفاده شده میگن بهتره استفاده نشه..... 

اما در کل چیز سالمی نیست..... 

خوب رو سالادت سس با ماست و روغن زیتون و آبلیمو درست کن بریز...... 

من سالهاست سس مایونز نمیخورم نهایت در حد سالی یکی دو بار اونم نه با سالاد که ادم معمولا کنار غذا هست، نهایت اگه تو سالاد ماکارونی یا الویه ریخته شده بشه اونم بیرونی مهمونی ای..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
استرس نده به خودت .انا جون گفتش به فال نیک بگیر .نوش جون فندقت باشه .ولی دیگه نخور.روغن زیتون بریز ه ...

آره دقیقا بذارین پای نشونه های هوس بارداری...... 

دمت گرممممممم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من شنیدم با ۳۰ سال و۲۸ سال ناباروری هم باردارشدن ولی هرچی سن بالاتربره خوب شانس کمتره اگرنه هست.شما ...

گلم من از تخمک اهدایی استفادع کردم

....ممنونم از دلگرمیت عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
استرس نده به خودت .انا جون گفتش به فال نیک بگیر .نوش جون فندقت باشه .ولی دیگه نخور.روغن زیتون بریز ه ...

روغن زیتونم میزدم ولی یکمم از این سس فرانسوی ها میزدم 😶☹

در اندک من تویی فراوان یارب..

اره عزیزم شیاف واژنال پروژسترون استفاده میکنم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره دقیقا بذارین پای نشونه های هوس بارداری......  دمت گرممممممم.....

آنا جون به نظرت تا یه هفته دیگه عفونت درمان میشه ؟ممکنه به خاطرش سیکل پانکچر رو کنسل کنن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم نگران نباش اما خوب استفاده نکن دیگه....  کلا چیز مفیدی نیست که.....  اصلا باردارم ...

مایونز نریختم از این فرانسوی ها میزدم روغن زیتونم میزدم ولی دیگه نمیزنم من نمیدونستم مرسی که گفتین عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیز دلم خوبی؟ خیلی وقته سایت نیومدم  چخبرا؟ وارد سیکل شدی؟کدوم مرحله هستی؟ کیا این ...

سلام گلم خوبی؟ ممنون شکرخوبم اره امروز روز پنجمم هست دورنافی هاروشروع کردم, دیگه دی اف ای ندادیم تعداد خوب شده تحرک نه. 

ازمامانهای جدیدبی اطلاعم. 😁😁😁

بیخیال زیادفکرنکن لذت ببر از زندگیت

شیاف واژنال میزاشتین شما هم ؟ واقعااا بخاطر اونه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
توکل به خدا عزیزم  خیلی عالیه فقط اصلا زیاده روی نکن حالا شیر و زرد چوبه و عسل خیلی مهم نیست ...

اره یادمه اونسری گفتی چرت وپرته دود اینها. نه اینکارا رو نمی کنم شیراینها رو می خورم. 

ممنون لطف کردی گلم خیلی التماس دعا. راستی برای پرولاکتین لب مرز چی خوبه؟ چیارو رعایت کنم