2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
فکر کنم کیفیت اسپرما خوب نبود سه بار با سرنگ کشیدن همه اسپرم ها تحرک نداشتن دفعه چهارم گفتن تحرک دار ...

یبار ازمایش داد شوهرم اسپرما ازمایش کردن‌گفتن برامیکرومناسبه بعد رفتیم برا تخمک کشی.شوهرشماهم قبلش نمونه گرفتن؟

یا رب العالمین
یبار ازمایش داد شوهرم اسپرما ازمایش کردن‌گفتن برامیکرومناسبه بعد رفتیم برا تخمک کشی.شوهرشماهم قبلش ن ...

آره گرفتن گفتن خوبه

ولی انگار خوب نبود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله ایدفعه باردارمیشی

ممنونم گلم شما چند بار انتقال دادین؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله ایدفعه باردارمیشی

من که همسرم اصلا با اسپرم اهدایی کنار نمیاد جنین اهدایی میدونین هزینش چقده؟

میگم یعنی اسپرم شوهرای ماباداروخوب نمیشه؟اخه دکترهم دارو نمیده

نمی دونم والا حتما نمیشه که نمیدن

من که همسرم اصلا با اسپرم اهدایی کنار نمیاد جنین اهدایی میدونین هزینش چقده؟

براماهم گفتن جنین اهدایی چون اینجا اصلا اسپرم اهدایی انجام نمیدن ولی من میخوام ازخودم وشوهرم باشه اونارانمیتونم‌کناربیام

یا رب العالمین
سلام دوستان یه سوالی دارم نخندین به من😁میشه الویه خورد ؟ بخاطر سسش میگم  @تورک_آنا   ...

سلام عزیزم بله، فقط زیاد نخور، چاقی و اینا میدونی که فشار خون میاره 

من بی سس میخوردم😊😊😊😊 

ولی شیطان رجیم وسوسه میکرد با بستنی جبران میشد🙈🙈🙈

میگم گلم شما زود زود سونو نمیرفتی؟'من آخرین سونو بیستم رفتم برا غربالگری.الان بیشتر از همه چیز به ای ...

نه عزیزم. منم دلم میخواست اما ان تی که رفتم، سونوی بعدیم آنومالی بود، حالت میبینی خوبه، پس نگران هیچی نباش عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان یه سوالی دارم نخندین به من😁میشه الویه خورد ؟ بخاطر سسش میگم  @تورک_آنا   ...

بوپو جونم، دکتر نصر به من گفت سس خونگی نخورید فقط چون ممکنه بخاطر زرده تخم مرغ خام مشکلی داشته باشه. گفت کارخونه ای ها امن هستن. بخور نوش جونت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم